ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ-ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ.

Οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που θα γίνουν τον Δεκέμβριο είναι κρίσιμες για τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού μας που πλήττεται από την οικονομική κρίση.

Γι’ αυτό προβληματιστήκαμε μαζί μια ομάδα συναδέλφων και αποφασίσαμε να θέσω υποψηφιότητα  για τη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου, ως επικεφαλής, μία επιμελητηριακή κίνηση από νέους ανθρώπους με νέες ιδέες και προτάσεις αλλά και από παλιούς επιχειρηματίες που έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια τους όλα αυτά τα χρόνια και διαθέτουν μεγάλη εμπειρία. Οι συνεργάτες μου και εγώ δεσμευόμαστε για μία τίμια, παραγωγική και πρωτοπόρα διοίκηση του Επιμελητηρίου.

Σε λίγες μέρες θα ανακοινώσουμε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού μας οι οποίες και θα οριστικοποιηθούν με τον ανοιχτό διάλογο που θα γίνει το επόμενο διάστημα με τον επιχειρηματικό κόσμο του νομού, γιατί μέσα από τον διάλογο με όλους μπορούμε να πάρουμε τις κατάλληλες αποφάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τον δοκιμασμένο και ταλαιπωρημένο ελεύθερο επαγγελματία.

.

 

Υποψήφιος Πρόεδρος

Ανέστης Χανδρινός

Επιχειρηματίας

Ετών 30

 

Αποφοιτος σχολής Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια