Γυναικείος Συνεταιρισμός Παραμυθιάς: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με 43 Γυναικείους Συνεταιρισμούς για την διατήρηση των Ελληνικών διατροφικών συνήθειων

Γυναικείος Συνεταιρισμός Παραμυθιάς: Ενώνουν τις δυνάμεις τους με 43 Γυναικείους Συνεταιρισμούς για την διατήρηση των Ελληνικών διατροφικών συνήθειων.

Τις δυνάμεις τους, μαζί με άλλους 43 Γυναικείους Συνεταιρισμούς απ’ όλη την χώρα ενώνουν οι γυναίκες αντίστοιχων της Ηπείρου, συμμετέχοντας στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση με την επωνυμία «Γυναικών Συνεργασία».

Πρόκειται για τον Γυναικείο Ηπειρώτικο Συνεταιρισμό Παραμυθιάς (οι Σουλιώτισσες), την Μικρή Λάκκα Σούλι από το Θεσπρωτικό, καθώς και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γυναικών Γυμνοτόπου με παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας γλυκών κουταλιού, λικέρ και άλλων παραδοσιακών προϊόντων με αγνά υλικά της Ηπειρώτικης Γης.

 

Στόχος είναι να διατηρηθούν αναλλοίωτες στο χρόνο οι Ελληνικές διατροφικές συνήθειες και οι συνταγές αυτών των γυναικών.

ΠΗΓΗ:http://www.paramythia-online.gr

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια