Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων η Μυρτώ Λύκα

Στο ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Κτηνοτρόφων η Μυρτώ Λύκα.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων θα συμμετάσχει η Μυρτώ Λύκα.Η πρόεδρος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Θεσπρωτίας Μυρτώ Λύκα συγκέντρωσε 47 ψήφους στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χωρίς εκπλήξεις και παρατράγουδα στην Βέροια, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Στην πρώτη θέση ισοψήφησαν οι Στέργιος Κύρτσιος και ο Νίκος Παλάσκας. Αμφότεροι έλαβαν από 69 σταυρούς, ενώ ακολούθησαν ο Χρήστος Λελέκης από την Κοζάνη με 65 σταυρούς, ο Μιχάλης Τζιότζιος με 60, ο Γιάννης Γκρίνιας από την Μαγνησία με 57, ο Κώστας Γυφτάκης από τη Μεσσηνία με 56, ο Παναγιώτης Λειβαδίτης από την Δράμα με 52, ο Δημήτρης Μολώνης από την Αιτωλοακαρνανία με 48, η Μυρτώ Λύκα από την Θεσπρωτία με 47, οι Κώστας Θεοδωρόπουλος από την Ηλεία και Δημήτρης Καμπούρης από την Χαλκιδική με 46, η Ελπίδα Σιδηροπούλου από τις Σέρρες με 45, ο Τάσος Αντωνίου από την Λάρισα με 42, ο Γιάννης Ντίσιος από την Πέλλα με 40 και ο Ιωάννης Παναγιωτίδης από την Θεσσαλονίκη με 36.

Οι 15 προαναφερθέντες εκλέγονται στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, το οποίο θα συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να συγκροτηθεί σε Σώμα.

 

ΠΗΓΗ: agronews.gr/paramythia-online.gr

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια