ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82Η ΔΕΘ.

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ 82Η ΔΕΘ..

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας συμμετέχει και φέτος στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που θα λάβει χώρα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης υπό την διοργάνωση της HELEXPO στις 09 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή συμμετοχή των μελών μας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου  και στα πλαίσια των προσπαθειών μας για συνεχή υλοποίηση δράσεων προβολής και τόνωσης της Εξωστρέφειας της Θεσπρωτικής επιχειρηματικής κοινότητας, αποφασίσαμε την φετινή συμμετοχή μας με  περίπτερο έκτασης 60τ.μ.καλώντας τα μέλη μας να συμμετέχουν σε αυτό δωρεάν. 

Μετά από προηγούμενες ανακοινώσεις στο τοπικό τύπο και στις ιστοσελίδες του φορέα, αλλά  και επανειλημμένων ηλεκτρονικών υπενθυμίσεων πρόσκλησης δωρεάν συμμετοχής των μελών μας, σας ενημερώνουμε ότι οι συμμετοχές των επιχειρήσεών μας στο περίπτερο του Επιμελητηρίου (Περίπτερο 3, Stand 22) έχουν οριστικοποιηθεί ως ακολούθως:

ΕΠΩΝΥΜΙΑ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΩΝ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ

ΤΖΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΧΙΣΙΜΑΤΟΣ ΜΑΡΜΑΡΟΥ - ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΕΤΡΑΣ & ΜΑΡΜΑΡΩΝ

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΠΟΤΟΠΟΙΕΙΑ (Τσίπουρο, Ούζο, Λικέρ, Κρασί)

ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΗΣ & ΥΙΟΙ Ο.Ε.

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ (Κρασί, Βερμούτ)

ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΟΙΚΙΩΝ & ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΩΝ

ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Ευχόμαστε την επιτυχή και αποδοτική υλοποίηση της δράσης και καλούμε τα μέλη μας που θα επισκεφθούν την ΔΕΘ να δώσουν το παρών τους στο περίπτερό μας και να προωθήσουν την ενημέρωση στους συνεργάτες τους εκτός Θεσπρωτίας.

 

 

Η ανωτέρω δράση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ και χωρίς κόστος συμμετοχής για τις επιχειρήσεις μας στα πλαίσια της ανταποδοτικότητας των υπηρεσιών μας. 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια