ΑΦΥΛΑΧΤΗ... ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟ ΤΕΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ...

ΑΦΥΛΑΧΤΗ... ΔΙΑΒΑΣΗ ΤΟ ΤΕΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟ....

ΠΡΙΝ καν στεγνώσει το μελάνι από πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα μας που αφορούσε προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας, δυστυχώς δικαιωθήκαμε.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ αναφερόμασταν μεταξύ άλλων σε αυτό και στην έλλειψη φύλαξης από SECURIΤY σε εικοσιτετράωρη βάση, κυρίως όμως τις νυχτερινές ώρες αφού ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος επίθεσης και γενικότερα πρόκλησης βίαιων επεισοδίων για τους εφημερεύοντες σε αυτό ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό.

ΓΙΑ να καταγραφεί τέτοιο περιστατικό τα ξημερώματα της Τετάρτης 6ης Νοεμβρίου προς Πέμπτη, όταν το… «ΑΦΥΛΑΧΤΗ ΔΙΑΒΑΣΗ» Τ.Ε.Π., δέχτηκε την επίσκεψη – επίθεση προς τον εφημερεύοντα ιατρό από τρεις (3) μεθυσμένους(;) σε κάθε περίπτωση εκτός ελέγχου ευρισκόμενους οι οποίοι και τον χτύπησαν προκαλώντας σε αυτόν μώλωπες ευτυχώς ελαφρά. ΓΙΑ να κληθεί η Αστυνομία, να συλλάβει τους δράστες και να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη σε βάρος τους από τον νόμο διαδικασία.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ, υποθέτουμε το ίδιο και εσείς αξιότιμε κ. Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών ως υπεύθυνος για την φύλαξη του Τ.Ε.Π. και ασφάλεια του προσωπικού αυτού, αν το περιστατικό αυτό είχε άλλη τροπή και εξέλιξη και ενδεχομένως μοιραία κατάληξη για κάποιον ιατρό ή νοσηλευτή. ΤΟΤΕ ποιός θα αναλάμβανε την ευθύνη; ΚΑΙ πως είναι δυνατό να… επαίρεστε ότι το Νοσοκομείο που διοικείτε τόσα χρόνια τώρα παρουσίασε πλεόνασμα μεν, χωρίς να διαθέτει χρήματα εκτός των άλλων υποχρεώσεων του και για τη φύλαξη του Τ.Ε.Π. Ηγουμενίτσας. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ και ελπίζουμε το επεισόδιο αυτό να είναι το τελευταίο και να αποτελέσει αφορμή για να εξασφαλιστεί τελικά  η σε εικοσιτετράωρη βάση φύλαξη και έλεγχος αυτής της απομονωμένης εκτός των άλλων Τοπικής Δημόσιας Δομής Υγείας.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια