«ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ» ΚΑΤΑΣΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ... ΝΑΡΚΗ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟ-ΚΟΝΤΡΟΛ

«ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ» ΚΑΤΑΣΧΟΜΕΝΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ... ΝΑΡΚΗ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΝΑΡΚΟ-ΚΟΝΤΡΟΛ.

«ΝΑΡΚΩΜΕΝΟ» εξακολουθεί να παραμένει το περίφημο ΝΑΡΚΟ-ΚΟΝΤΡΟΛ στην Ηγουμενίτσα από της κατασκευής του, είκοσι (20) περ. χρόνια πριν έως και σήμερα χωρίς ΚΑΝΕΙΣ να συγκινείται, να ασχολείται, να ενδιαφέρεται, δυστυχώς.

«ΞΥΠΝΗΣΕ».. μόνο για μια (1) ημέρα, αυτή των «ΜΑΪΜΟΥ» εγκαινίων του με μεταφερόμενο τον προβλεπόμενο για τη λειτουργία του εξοπλισμό, από αυτό της ΚΑΚΑΒΙΑΣ.

ΕΓΙΝΕ η φιέστα, «κόπηκαν» κορδέλες από περιχαρείς και με χαμόγελα μέχρι τα αυτιά  τότε εκσυγχρονιστές Υπουργούς της αλήστου μνήμης κυβέρνησης ΣΗΜΙΤΗ.

ΚΑΙ άμα τη αναχωρήσει των επισήμων μετά τα λογύδρια που εκφωνήθηκαν, τις ΦΩΤΟ που τους απαθανάτισαν και τα σχετικά κεράσματα, ΞΑΝΑ-ΕΠΕΣΕ στον λήθαργο του, ΑΝΕΝΕΡΓΟ και ΑΝΑΞΙΟΠΟΙΗΤΟ μέχρι σήμερα.

ΚΑΙ για να κυριολεκτούμε, αξιοποιούμενο ως… ΑΠΟΘΗΚΗ «στέγασης» κατασχόμενων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων από το Λιμεναρχείο. ΜΕ τη διακίνηση του «ΛΕΥΚΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» να οργιάζει στην περιοχή από ξηράς και θαλάσσης! ΜΕ κατασχόμενες καθημερινά σχεδόν ποσότητες ναρκωτικών στην ξηρά από το προσωπικό του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

ΚΑΙ από τις διακινούμενες μέσω θαλάσσης ποσότητες, να εντοπίζονται και να κατάσχονται όσες κατάσχονται, χάριν των φιλότιμων προσπαθειών έως και υπέρβασης καθήκοντος των ειδικά εκπαιδευμένων προς τούτο Ανδρών και Γυναικών του Λιμενικού. ΤΩΡΑ πόσα ΦΟΡΤΙΑ ναρκωτικών διακινούμενων δια θαλάσσης διαφεύγουν του εντοπισμού και της κατάσχεσής τους ένεκα ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ του «ναρκωμένου» ΝΑΡΚΩΚΟΝΤΡΟΛ;

ΑΣ μας πουν αυτοί που είναι, αλήθεια ποιοί είναι; αρμόδιοι για την λειτουργία του και φέρουν ευθύνη αν υπάρχει η δυνατότητα να καταλογιστεί ευθύνη σε κάποιους για την προκλητική αδρανοποίηση του. ΜΕ τον ΛΕΥΚΟ ΘΑΝΑΤΟ και τους εμπόρους αυτού να κάνουν ΠΑΡΤΥ στην περιοχή. ΚΑΤΑΝΤΙΑ και παθογένεια του ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια