ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ - ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

ΓΙΑ μια ακόμη χρονιά, κυρίως όμως την ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, οι δημόσιες(;) τουαλέτες, οι ευρισκόμενες επί της παραλιακής οδού της πόλης και με αισθητή απόσταση η μια από την άλλη, παρέμειναν ΚΛΕΙΣΤΕΣ!

ΓΙΑ μια ακόμη τουριστική περίοδο κυρίως, «καταγράψαμε» επισκέπτες πρωτίστως της πόλης και ιδιαίτερα γυναίκες, να κατευθύνονται προς αυτές (τις τουαλέτες), να διαπιστώνουν ότι είναι κλειστές και να τρέχουν προς αναζήτηση άλλης… ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ, συνήθως οι άντρες και σε κάποια από τα CAFE της παραλιακής οι γυναίκες, για την ανάγκη τους!

ΤΟ ίδιο πρόβλημα διαπιστώναμε και πέρυσι τέτοια εποχή, μετά δηλαδή την λήξη της τουριστικής περιόδου, απευθυνόμενοι για το ΑΙΣΧΟΣ αυτό που προσβάλλει, εκθέτει και δυσφημεί την πόλη, σε όποιους θεωρούσαν εαυτούς αρμόδιους. ΚΑΛΩΝΤΑΣ τους να λειτουργήσουν αυτές τουλάχιστον από την επόμενη περίοδο, δηλαδή αυτή που διανύσαμε φέτος.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ κανενός δεν «ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ»! ΚΑΝΕΙΣ ενδεχομένως δεν θεωρεί εαυτόν αρμόδιο για να επιληφθεί του προβλήματος αυτού ή μπορεί να μη το θεωρούν καν πρόβλημα. ΑΝ δεν το θεωρούν, τότε… συγνώμη για την ενόχληση!

ΑΣ συνεχίσουν οι τουαλέτες να είναι «κλειδαμπαρωμένες», να χρησιμοποιούνται εξωτερικά και κατά την θερινή περίοδο ως χώρος παραμονής διακινούμενων μεταναστών ή Ρομά της πόλης, για να δυσφημίζεται αυτή και να εκτιθέμεθα σε ημεδαπούς και αλλοδαπούς επισκέπτες της.

ΑΝ πάλι δεν μπορούν να καταλήξουν στο ΠΟΙΟΣ είναι αρμόδιος για την λειτουργία τους, ας πραγματοποιήσουν οι τοπικοί φορείς… διευρυμένη SIC!! σύσκεψη, για να καταλήξουν επί τέλους. ΝΤΡΟΠΗ και κατάντια…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια