ΣΤΟ “ΔΙΚΟ” ΜΑΣ ΤΕΙ - ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;

ΣΤΟ “ΔΙΚΟ” ΜΑΣ ΤΕΙ - ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ;.

Η κατάργηση του Πανεπιστημιακού Ασύλου από την Κυβέρνηση ΜΗΤΣΟΤΣΑΚΗ στα Πανεπιστήμια γενικώς, μεταξύ αυτών και στο μέχρι χθες χώρο του τέως ΤΕΙ Ηγουμενίτσας, νυν ΑΕΙ προσεχώς, μάλλον δεν εφαρμόζεται σε αυτό.

ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥ του εσωτερικού του χώρου μήνες τώρα από αυτοκίνητα που «ΕΙΔΑΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ»(;) και μπήκαν, στάθμευσαν και πολύ καλά έκαναν οι οδηγοί τους και εμείς το ίδιο θα κάναμε αν υπήρχε χώρος και μάλιστα ασφαλής, να σταθμεύσουμε!

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και τα προαναγραφόμενα δεν αφορούν τα αυτοκίνητα που σταθμεύουν στο χώρο αυτό! ΑΛΛΑ θέτουν εκ των πραγμάτων ένα ρεαλιστικό ερώτημα, στο οποίο θα κληθούν να απαντήσουν προσεχώς και οι Τοπικές Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές και η Σύγκλητος του ενιαίου πλέον Ηπειρώτικου Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων, για το αν ισχύει στο δικό μας Πανεπιστημιακό Τμήμα προσεχώς ΑΤΕΙ προς το παρόν, η κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου. ΘΑ κληθούν υποθέτουμε να επιληφθούν για να αποδείξουν ότι ΑΣΥΛΟ και ΑΒΑΤΟ τέλος και σε αυτό. ΠΩΣ όμως; ΑΦΟΥ… «μπάζει» από παντού! ΠΟΙΟ; ΑΥΤΟ το ΑΕΙ στα χαρτιά προς το παρόν και στο μέλλον θέλουμε να πιστεύουμε όλοι ΑΕΙ, που λόγω διαρρύθμισης χώρου, αυτός είναι… «μπάτε σκύλοι αλέστε»; Αναρωτιόμαστε απλώς…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια