ΟΙ... «ΑΛΛΟΙ» ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΟΙ... «ΑΛΛΟΙ» ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

ΦΟΙΤΗΣΑΝ και αποφοίτησαν από το ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΛΥΚΕΙΟ Ηγουμενίτσας, παρακολούθησαν τα μαθήματα προετοιμαζόμενοι για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

ΟΛΟΙ και όλες μεγάλης ηλικίας, με τη μικρότερη είκοσι επτά (27) και τον μεγαλύτερο σαράντα επτά (47) ετών, εργαζόμενοι το πρωί και μαθητές συγχρόνως από το απόγευμα μέχρι το βράδυ.

ΓΙΑ να πάρουν το απολυτήριο του Λυκείου, ένα όνειρο και απωθημένο ζωής προφανώς για όλους αυτούς τους… ιδιαίτερους μαθητές.

ΠΟΥ υποθέτουμε για δικούς τους λόγους ο κάθε ένας, δεν κατόρθωσαν να τελειώσουν το σχολείο στην… ώρα του.

ΤΕΛΙΚΑ όχι μόνο το τελείωσαν, αλλά κατόρθωσαν διαθέτοντας πείσμα και έχοντας στόχο την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, με μεθοδική μελέτη και προσπάθεια να εισαχθούν σε αυτό.

ΣΕ αυτούς τους συμπολίτες, άνδρες και γυναίκες, τους… διαφορετικούς, φοιτητές ΑΕΙ πλέον, αξίζουν ιδιαίτερα θερμά συγχαρητήρια και ένα δημόσιο μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια τους.

ΠΡΟΒΑΛΟΜΕΝΟΙ συγχρόνως και ως χαρακτηριστικά παραδείγματα, τι μπορεί να επιτύχει κάποιος με τη δύναμη της θέλησης. ΝΑ σημειωθεί ότι εισήχθησαν συνολικά τέσσερις (4) απόφοιτοι του Νυχτερινού Λυκείου της πόλης και ειδικότερα τρεις (3) γυναίκες και ένας (1) άνδρας.

Η μεγαλύτερη των γυναικών, η κ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ηλικίας σαράντα τριών ετών, είναι έγγαμη και μητέρα τριών (3) παιδιών ηλικίας είκοσι έξι (26) και είκοσι τεσσάρων (24) τα αγόρια και είκοσι ενός (21) ετών η κόρη της. Η οποία εργαζόμενη η ίδια μέχρι σήμερα ως απλή εργάτρια στη ΜΟΝΑΔΑ ΙΧΥΘΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ του γνωστού συμπολίτη επιχειρηματία κ. Σταύρου Τόκα, βοηθώντας συγχρόνως και τον σύζυγο της που είναι κατασκευαστής στεγών στη δύσκολη εργασία του, εισήχθη στο ΤΜΗΜΑ ΙΧΥΘΟΚΟΜΙΑΣ-ΑΛΙΕΙΑΣ του Μεσολογγίου. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ να ολοκληρώσει τις σπουδές της σε αυτό και να επιστρέψει στην εργασία της, ως… ΙΧΘΥΟΛΟΓΟΣ πλέον.

Ο δεύτερος τη τάξει ηλικιακά, είναι ο μοναδικός άνδρας που εισήχθη, ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ εργαζόμενος ως διασώστης στο ΕΚΑΒ Ηγουμενίτσας, ετών σαράντα επτά (47).

ΕΓΓΑΜΟΣ και πατέρας τριών (3) παιδιών, δύο (2) αγοριών ηλικίας είκοσι δύο (22) και είκοσι ενός (21) ετών και μιας κόρης δέκα έξι (16), εισήχθη στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ παρακαλώ και ειδικότερα στο ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ!

ΚΑΙ η σύμπτωση; ΤΟ ένα αγόρι του Παναγιώτη, σπουδάζει ήδη στη Θεσσαλονίκη στο ίδιο Πανεπιστημιακό Τμήμα που εισήχθη και αυτός! ΕΝΩ ο άλλος γιός του, σπουδάζει επίσης στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛΒΙΡΑ ΚΙΟΣΗ-ΤΣΙΑΤΗ είναι είκοσι επτά (27) ετών, έγγαμη και εργαζόμενη το πρωί σε ιδιωτική επιχείρηση και εισήχθη στη ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ Ιωαννίνων. ΝΑ συγχαρούμε την ίδια γιατί έκανε πραγματικότητα το όνειρο της αλλά και τον φίλο μας, πατέρα της Παναγιώτη. ΝΑ την χαίρεται και να την καμαρώνει!

ΣΤΟΥΣ προαναφερόμενους εισακτέους και εισακτέες σε ΑΕΙ του νυχτερινού λυκείου, να προστεθεί και μια ακόμη συμπολίτισσα, που εισήχθη στο ΧΗΜΙΚΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Η οποία για τους δικούς της προσωπικούς λόγους τους οποίους και σεβόμαστε απόλυτα, δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το ονοματεπώνυμο της και άλλα προσωπικά και οικογενειακά της στοιχεία. ΚΑΙ αυτή βεβαίως δικαιούται ένα μεγάλο, δημόσιο ΜΠΡΑΒΟ!

ΑΥΤΟΙ οι συμπολίτες-συμπολίτισσες, κατόρθωσαν και πέτυχαν τον στόχο τους σε μεγάλη ηλικία, χωρίς φροντιστήρια και ιδιαίτερα, εργαζόμενοι και πηγαίνοντας στο σχολείο συγχρόνως.

ΓΙΑ να επιβεβαιώσουν για μια ακόμη φορά ο γνωστό πως «ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ». ΚΑΙ πάλι συγχαρητήρια…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια