ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΙΑΤΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ...

ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Ο ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΙΑΤΙ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΞΕΡΟΥΝ....

ΜΕΤΑΤΕΘΗΚΕ ο μέχρι πρό τινος Αστυνομικός Διευθυντής Θεσπρωτίας, Θεσπρωτός Φώτης Ντίνης, μετά τις έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ στα Ιωάννινα ως Αστυνομικός Υποδιευθυντής στην εκεί Αστυνομική Διεύθυνση. ΜΕ επίσης Αστυνομικό Διευθυντή  στο βαθμό αλλά αρχαιότερο αυτού.

ΜΕΤΑ την μετάθεση-τοποθέτηση ως Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας, Ταξίαρχου στο βαθμό, ο οποίος μέχρι την εδώ τοποθέτηση του, υπηρετούσε στην Α.Δ. Ιωαννίνων.

ΓΙΑ τον νεοτοποθετηθέντα  Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας, δεν έχουμε άποψη, συνεπώς αναμένουμε να δώσει δείγματα γραφής, να τον αξιολογήσουν αρχικά οι υφιστάμενοι του αστυνομικοί, οι συμπολίτες και εμείς, περιοριζόμενοι προς το παρόν στο να του ευχηθούμε καλή διαμονή στη Θεσπρωτία, με γόνιμη και παραγωγική θητεία, προς όφελος πρωτίστως του κοινωνικού συνόλου, της τοπικής κοινωνίας. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ όμως να «καταθέσουμε» την άποψη μας γραπτώς και δημοσίως, για τον μέχρι χθες Αστυνομικό Διευθυντή Θεσπρωτίας Φώτη Ντίνη.

ΕΝΑ αξιωματικό ο οποίος κατά γενική ομολογία και παραδοχή, τα πολλά χρόνια που υπηρετεί στον τόπο του, υπήρξε ικανότατος και έντιμος, ναι και τα αυτονόητα πλέον πρέπει να επισημαίνονται, αξιωματικός της Τοπικής Αστυνομίας. ΕΝΑΣ αξιωματικός με… «καθαρά χέρια» και συγχρόνως με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του, από όλες τις θέσεις ευθύνης που υπηρέτησε είτε ως επικεφαλής όπως π.χ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, στο Τμήμα Ναρκωτικών προγενέστερα, είτε ως στέλεχος άλλων νευραλγικών συνήθως υπηρεσιών. ΜΕ τελευταία τη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή, από το Νοέμβριο του παρελθόντος έτους.

ΣΤΗΝ ολιγόμηνη θητεία του, απέδειξε εμπράκτως και με την «γλώσσα των αριθμών», οι οποίοι αριθμοί, σημειωτέον δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ότι κρατούσε με επιτυχία το «ΠΗΔΑΛΙΟ» της Τοπικής Αστυνομίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ το έργο του προκατόχου του Ηλία Ντόντη και ενισχύοντας έτι περαιτέρω, το αίσθημα ασφάλειας των συμπολιτών.

ΒΡΙΘΕΙ… επιτυχιών τους τελευταίους μήνες σε όλους τους τομείς, της εγκληματικότητας – παραβατικής συμπεριφοράς, με πρώτο το ΤΜΗΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ του οποίοι οι επιτυχίες «μιλάνε» πάντα με αριθμούς η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τους Θεσπρωτούς, η υπηρεσία του… εκτίμησε ότι πρέπει να φύγει από εδώ!

ΟΙ οποίοι, Θεσπρωτοί, αναρωτιούνται μαζί με αυτούς και εμείς, γιατί να μετατεθεί από εδώ ένας ικανός, αποδεδειγμένα αποτελεσματικός, δεινός γνώστης της περιοχής, των ιδιαιτεροτήτων της και άλλων χαρακτηριστικών της, αλλά και της ανθρωπογεωγραφίας του Νομού, σε όμορο όπως αυτός των Ιωαννίνων. ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα μείνουμε με την… απορία!

ΣΕ κάθε περίπτωση , αφού ευχαριστήσουμε και δημοσίως τον Φώτη Ντίνη για την προσφορά του στην περιοχή, να του ευχηθούμε καλή επιτυχία την οποία και προεξοφλούμε, στα νέα του καθήκοντα εκτός Θεσπρωτίας πλέον και ευελπιστούμε ότι η απουσία του από εδώ θα είναι μια μικρής χρονικής διάρκειας παρένθεση…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια