ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΕΛΓΕΙΑΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ την Τρίτη 7η Μαΐου από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Θεσπρωτίας, εξηντατετράχρονος συμπολίτης μετά από πολύμηνη παρακολούθηση του από αυτούς και αφού είχε ήδη προηγηθεί καταγγελία σε βάρος του από μητέρα ανήλικου, για ασέλγεια σε αυτόν (τον ανήλικο).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 9ης Μαΐου στον Ανακριτή Θεσπρωτίας προκειμένου να απολογηθεί. ΜΕΤΑ την ολοκλήρωση της απολογίας του, για τις σε βάρος του αποδιδόμενες κατηγορίες κρίθηκε προφυλακιστέος οδηγούμενος στις φυλακές Σταυρακίου μέχρις ότου ορισθεί τακτική δικάσιμος και εκδικαστεί η υπόθεση. ΝΑ σημειωθεί ότι ο ίδιος, μήνες πριν όταν είχε κληθεί αρχικά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας για παροχή εξηγήσεων και διευκρινίσεων για τα σε βάρος του καταγγελλόμενα τότε, είχε αρνηθεί τις κατηγορίες αποδίδοντας αυτές σε σκοπιμότητες από μέρους καταγγέλλουσας μητέρας ανήλικου. ΤΕΛΙΚΑ μετά την ενδελεχή παρακολούθηση του από Αστυνομικούς και το «δέσιμο» των σε βάρος του αποδιδόμενων κατηγοριών, συνελήφθη όπως προαναφέρουμε και παρέμεινε κρατούμενος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας μέχρι να οδηγηθεί για να απολογηθεί στον κ. Ανακριτή. ΟΙ κατηγορίες που του αποδίδονται είναι αυτές της αποπλάνησης παιδιών κάτω των Δέκα τεσσάρων (14) ετών και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια. ΝΑ σημειωθεί ότι μετά την πρώτη σε βάρος του κατηγορία από μητέρα ανήλικου αγοριού, ακολούθησε και δεύτερη.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια