ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΚΠΠΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΚΠΠΟ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΩΝ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ.

Για μια ακόμα φορά η Φιλαρμονική ΠΑΚΠΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας εκπροσώπησε επάξια τον Δήμο μας στο 1οΦεστιβάλ Φιλαρμονικών στα Τρίκαλα, στις 8 Δεκεμβρίου, πλαισιώνοντας εκδήλωση αφιερωμένη στον εορτασμό των 80 χρόνων από τη σύσταση της Δημοτικής Φιλαρμονικής Τρικάλων. Η Φιλαρμονική μας εισέπραξε τα ευμενέστερα σχόλια, καθότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, απέναντι σε Φιλαρμονικές μεγάλων Ελληνικών Δήμων, όπως Καρδίτσας, Λεβαδέων, Μετεώρων,Μουζακίου, Τεμπών και Τρικάλων.

Η Φιλαρμονική πήρε μέρος στην παρέλαση όλων των Φιλαρμονικών,όπουκαταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο, που είχε κατακλύσει την πόλητων Τρικάλων και στη συνέχεια συμμετείχε σε συναυλία στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.

Μετά το φινάλε της παρουσίασής της η Φιλαρμονική αποθεώθηκε από το κοινό, πουεπευφημούσε τους μουσικούς για την άψογη απόδοση των κομματιών και τον μαέστρο για την υποδειγματική διεύθυνση της μπάντας.

 

Η αποδοχή και τα θετικά σχόλια, είναι αποτέλεσμα της τεράστιας προσπάθειας που καταβάλλουν τα παιδιά της Φιλαρμονικής, καθώςκαι των αποθεμάτων υπομονής και όρεξης για δουλειάτου Αρχιμουσικού κ. Κώστα Τζάνη.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια