ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ;) Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΤΟΝΤΗΣ

ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ (ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ;) Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΗΛΙΑΣ ΝΤΟΝΤΗΣ.

ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ στις πρόσφατες έκτακτες κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ (οι οποίες ειλικρινά αναρωτιόμαστε γιατί και με ποια σκοπιμότητα πραγματοποιήθηκαν), ο για τρία (3) και πλέον χρόνια   Αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης.

 

ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ για ένα κατά γενική ομολογία και παραδοχή και της συντριπτικής πλειοψηφίας των υφισταμένων του, αλλά και της τοπικής κοινωνίας ένας από τους πλέον επιτυχημένους και ικανούς αξιωματικούς. ΕΠΙ θητείας του, οι επιτυχίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας σε όλους τους τομείς, με πρώτον αυτόν του εντοπισμού και κατάσχεσης ναρκωτικών, ήταν στην… ημερήσια διάταξη. ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ικανός, υπεύθυνος, συνεπής, αποτελεσματικός και, ας επισημάνουμε και αυτό… «ΚΑΘΑΡΟΣ». ΘΑ μπορούσε να προσφέρει πολλά ακόμη στην Αστυνομία και στην περιοχή. Η φυσική και πολιτική ηγεσία της όμως, όπως διαπιστώθηκε είχαν διαφορετική άποψη και των αποστράτευσαν. ΣΕ κάθε περίπτωση σημασία έχει ότι φεύγει με το κεφάλι ψηλά, έχοντας κερδίσει την αποδοχή και εκτίμηση όλων και αφήνοντας στο διάδοχο του ως παρακαταθήκη πλούσιο έργο, το οποίο θέλουμε να πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι αυτός θα το συνεχίσει. ΝΑ είσαι καλά αγαπητέ Στρατηγέ Ηλία Ντόντη και είμαστε βέβαιοι ότι είσαι πολύ νέος ακόμη για να παραμείνεις αδρανής και ανενεργός. ΚΑΛΗ επιτυχία λοιπόν σου ευχόμαστε, με οτιδήποτε ασχοληθείς ως πολίτης πλέον.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια