ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ-ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΝΤΟΝΤΗΣ

ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ-ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ-ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΝΤΟΝΤΗΣ.

Ο μέχρι τώρα αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ηλίας Ντόντης, ένας ικανός αξιωματικός με ουσιαστικό έργο στη Θεσπρωτία, αποστρατεύτηκε. Βέβαια, η επαγγελματική καριέρα όλων κάποια στιγμή φτάνει στο τέλος της. Και αυτό, που μετράει, είναι ο απολογισμός. Ο κ. Ντόντης, τα τελευταία χρόνια, που βρέθηκε επικεφαλής στην Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσπρωτίας, άφησε τη σφραγίδα του. Πέρα από το ήθος και τη σοβαρότητά του, σε άριστη συνεργασία με το υπόλοιπο στελεχιακό δυναμικό, επί θητείας του καταφέρθηκαν καίρια πλήγματα κατά της εγκληματικότητας και κυρίως κατά της διακίνησης ναρκωτικών από τη γειτονική Αλβανία. Χειρίστηκε επιτυχώς μεγάλες υποθέσεις και γενικά η θητεία στη Θεσπρωτία μπορεί να χαρακτηριστεί ως ιδιαίτερα αποδοτική.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια