ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ.

Φαρδιά πλατιά την υπογραφή της δημοτικής αρχής του δήμου Σουλίου  έχει η ανακοίνωση της ανεξάρτητης κίνησης εργαζομένων. Επιβεβαιώνετε   και μ' αυτόν τον τρόπο ότι καθοδηγούνται  απευθείας από τα γραφεία των δημάρχων.

 

Σε ανακοίνωσή του το εργοδοτικό μόρφωμα, που φτιάχτηκε μόλις πριν από λίγους  μήνες , πάνε να βγάλουν λαδί  την διοίκηση του δήμου Σουλίου από της τεράστιες ευθύνες που έχει. Είναι μάλιστα τέτοιο το μίσος της εργοδοτικής παράταξης προς τον σύλλογο , που επιτίθεται με ψέματα και συκοφαντίες

Δεν λένε κουβέντα:  Για την άρνηση της δημοτικής αρχής  για την καταβολή του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας σε εργαζόμενους, (προσωπικό καθαριότητας εσωτερικών χώρων ,παιδικών σταθμών , ΚΑΠΗ , και το νοσηλευτικό προσωπικό).

Δεν λένε κουβέντα :Για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής παρότι οι εργαζόμενοι έχουν συμβάσεις 12 μήνης διάρκειας η δημοτική αρχή  τους  καταβάλει τους 11 μήνες εδώ και πέντε χρόνια.   στο πρόγραμμα <<Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής >>

Δεν λένε κουβέντα :Για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής που ενώ η συμβάσεις ανανεώθηκαν στις 1/9/2018 ξεχάστηκαν σε κάποιο συρτάρι, έφτασαν στην αποκεντρωμένη και με την παρέμβαση του συλλόγου στις 25/10/2018 .

Συνάδελφε και συναδέλφισσα

Τι δεν μπορούν να κατανοήσουν όλοι αυτοί μαζί:

Την παρέμβαση των εργαζομένων μέσα από τον σύλλογο τους σε ζητήματα εργασιακών σχέσεων και όχι μόνο.

Δεν μπορούν να δεχτούν την λειτουργία του συλλόγου που αφουγκράζεται τα πάντα και παρεμβαίνει συλλογικά.

Είναι μαθημένοι σε διαδικασίες παρασκηνιακές και παραγοντίστικες, θέλουν ένα Σύλλογο αμέτοχο και ενσωματωμένο σε τέτοιες διαδικασίες.

Νομίζουν  δηλαδή  ότι οι συνάδελφοι στον Νομό Θεσπρωτίας πίνουν χυμό από λωτό αλλά οι συνάδελφοι και γνωρίζουν και ξέρουν.

Συνάδελφοι σας καλούμε να βγάλετε συμπεράσματα. Αυτοί που μας κουνούν το δάκτυλο, είναι μέλη συγκεκριμένων συνδικαλιστικών και πολιτικών παρατάξεων, που όταν το Σωματείο μας ειναι μπροστά, οργανώνει αγώνες, παλεύει για τα είδη ατομικής προστασίας ,κατήγγελλε τον αντιδραστικό ΟΕΥ , στέκονταν δίπλα στους συναδέλφους συμβασιούχους, πάλευε κόντρα στην αντιδραστική αξιολόγηση, αυτοί έδιναν και συνεχίζουν να δίνουν «εξετάσεις», παίρνοντας με την στάση τους, όχι απλώς πτυχίο αλλά διδακτορικό στον εργοδοτικό- κυβερνητικό συνδικαλισμό.

 

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ν Θεσπρωτίας  σε καλεί να οργανωθείς, να συνταχθείς μαζί μας στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας. Σε καλούμε με θάρρος γιατί καθημερινά τα προηγούμενα χρόνια επιβεβαιώθηκε η πορεία που έχουμε χαράξει.

 

ΤΟ Δ.Σ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια