ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

Με κάθε επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος η επέτειος του ΟΧΙ, της 28ης Οκτωβρίου, παρουσία πολυπληθούς κοινού και επισήμων τόσο από την πολιτική όσο και την στρατιωτική ηγεσία της περιοχής του Δήμου Φιλιατών.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Φιλιατών, για ακόμη μια χρονιά, από νωρίς το πρωϊ πραγματοποίησε την καθιερωμένη Έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στον ιστό της Λέσχης Αξιωματικών Φρουρά Φιλιατών, ενώ στη συνέχεια απέδωσε τιμες στο προαύλιο του Ι.Ν Αγίου Δημητρίου Φιλιατών και στο Ηρώο, όπου σε κλίμα συγκίνησης παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο και την Προσευχή για Ανάπαυση Νεκρών… Ακολούθησε η μαθητική παρέλαση με τη συμμετοχή όλων των μαθητών των σχολείων της πόλης μας ,αλλά και από Στρατιωτικά τμήματα του 628 ΤΠ.

Άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι ΜΟΥΣΙΚΟΙ της Φιλαρμονικής μας για την άρτια από κάθε πλευρά εμφάνισης τους, στην απόδοση των απαιτητικών εμβατηρίων…Ο Αρχιμουσικός κος. Κωνσταντίνος Δελλής και τα μέλη της Φιλαρμονικής Φιλιατών εύχονται σε όλους τους Έλληνες ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια