ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ - “ΜΥΑΛΑ”... ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;

ΑΝ Ο ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ - “ΜΥΑΛΑ”... ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ;.

ΤΑ σπασμένα και κατ’ επέκταση ανενεργά σήμερα κιγκλιδώματα στη δημοσιευόμενη ΦΩΤΟ, είναι στην συμβολή των οδών ΓΚΟΥΜΑΝΗΣ και ΠΑΡΓΑΣ στο ΓΡΑΙΚΟΧΩΡΙ. ΕΣΠΑΣΑΝ όταν προσέκρουσε σε αυτά διερχόμενο αυτοκίνητο συμπολίτη ο οποίος έχασε τον έλεγχο και ενδεχομένως να του έσωσαν τη ζωή. ΑΠΟ τότε όμως, επτά (7) και πλέον μήνες τώρα, δεν αντικαταστάθηκαν.

ΜΕ αποτέλεσμα το ύψους τεσσάρων (4) περ. μέτρων βάθος που προφυλάσσουν, να… ΧΑΣΚΕΙ και να εγκυμονεί κινδύνους όχι μόνο για διερχόμενα αυτοκίνητα, αλλά και για συμπολίτες και μάλιστα μεγάλης ηλικίας που συνηθίζουν να κάνουν τον περίπατο τους εκεί, καθώς και σε διερχόμενους από το σημείο αυτό δεκάδες μαθητών του παρακείμενου ΣΧΟΛΙΚΟΥ συγκροτήματος. ΤΕΛΙΚΑ ποιός φορέας, ποιά τοπική Υπηρεσία είναι αρμόδια και υπεύθυνη να τοποθετήσει νέα κιγκλιδώματα; ΓΙΑΤΙ, αν ο μη γένοιτο, συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα πολλώ δε μάλλον δυστύχημα με θύμα παιδί, περαστικό ή οδηγό αυτοκινήτου, τότε κάποιοι θα κληθούν να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν.

ΑΣ επιληφθούν λοιπόν έγκαιρα, αποκαθιστώντας το πρόβλημα, όποιοι και αν είναι αυτοί…

 

ΝΑ σημειωθεί τέλος, ότι το όποιο κόστος αποκατάστασης των κατεστραμμένων κιγκλιδωμάτων, δεν θα επιβαρύνει καν οικονομικά τον φορέα που είναι αρμόδιος για την τοποθέτηση τους, αφού η ΑΣΦΑΛΕΙΑ του αυτοκινήτου που προκάλεσε τη ζημιά, οφείλει να διαθέσει το ποσό. ΣΥΝΕΠΩΣ είναι ζήτημα αποκλειστικά και μόνο εκδήλωσης ενδιαφέροντος, από ΟΠΟΙΑ Υπηρεσία είναι αρμόδια. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια