Επιμελητήριο Θεσπρωτίας-Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ενημερωτική εκδήλωση

Επιμελητήριο Θεσπρωτίας-Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε ενημερωτική εκδήλωση.

«Δυνατότητες ασφάλισης και χρηματοδότησης εξαγωγικών πιστώσεων μέσω του Οργανισμού Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων»

 

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στα πλαίσια των προσπαθειών για την ενημέρωση και κατάρτιση των επιχειρήσεων μελών του με στόχο την ανάπτυξη της Εξωστρέφειάς τους, προτίθεται να υλοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση το προσεχές διάστημα σε συνεργασία με τον Οργανισμό Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων.

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Εξαγωγικών Πιστώσεων (Ο.Α.Ε.Π.) συστάθηκε με το Ν.1796/88, είναι αυτόνομος μη κερδοσκοπικός Οργανισμός με τη μορφή Ν.Π.Ι.Δ, εποπτεύεται από το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, ενώ το Εγγυοδοτικό του Κεφάλαιο ανέρχεται σήμερα σε 1,47 δις ευρώ. Δύναται να ασφαλίσει έναντι κινδύνου μη πληρωμής εξαγωγικές φορτώσεις, χωρίς ελάχιστη απαιτούμενη αξία, αλλά και να τις χρηματοδοτήσει σε συνεργασία με τράπεζες.

Για την οριστικοποίηση της εκδήλωσης θα πρέπει απαραιτήτως οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να δηλώσουν εγγράφως το ενδιαφέρον τους το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο email: mitroa2@e-thesprotias.gr αναγράφοντας τα στοιχεία της επιχείρησης (επωνυμία και ΑΦΜ) καθώς και το ονοματεπώνυμο του εκπροσώπου (ή των εκπροσώπων) που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

 

Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του φορέα μας προς τα Τακτικά του Μέλη και θα πραγματοποιηθεί ΕΦΟΣΟΝ συγκεντρωθεί ικανός αριθμός αιτήσεων συμμετοχής.

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια