ΣΤΟ ΛΑΜΠΟΒΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ

ΣΤΟ ΛΑΜΠΟΒΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΠΛΑΝΟΔΙΟ ΠΩΛΗΤΗ.

 

Ένας έλεγχος για τροχονομική παράβαση στάσης για πλανόδιο εμπορίου στην πλατεία Βούλγαρη, κατέληξε σε επεισόδιο με επίθεση σε αστυνομικό, με αποτέλεσμα την σύλληψη με την διαδικασία του αυτοφώρου για τον κατηγορούμενο.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες της paramythia-online.gr, ο κατηγορούμενος που βρισκόταν σε πάγκο πώλησης στην πλατεία Βούλγαρη, αντέδρασε όταν υπηρεσίες του δήμου του ζήτησαν την σχετική άδεια, με αποτέλεσμα στο σημείο να φτάσουν άντρες του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς για να βεβαιώσουν τροχονομική παράβαση.

Ο κατηγορούμενος επέδειξε προκλητική συμπεριφορά, η οποία κορυφώθηκε με επίθεση και χειροδικία σε έναν εκ των αστυνομικών, με τον δεύτερο να καταλήγει στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη με την κατηγορία της απείθειας, αντίστασης κατά της αρχής και της επίθεσης, του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παράνομη κατάληψη δημοτικού χώρου για πλανόδιο εμπορείο και οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Θεσπρωτίας για τα περαιτέρω.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια