ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!.

ΤΟ «ΚΛΕΙΣΤΟ» Δημοτικό(;) Γυμναστήριο στο Λαδοχώρι είχε «πάρει» και δικαίως το όνομα της συμπολίτισσας  ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΣΙΑΒΟΥ όταν αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης.

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ τότε στην Ελλάδα και πρωτίστως  στην ιδιαίτερη πατρίδα της Θεσπρωτία, ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΙΟ, αυτό σε ένδειξη τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς της.

ΤΟ οποίο ήταν αναγεγραμμένο μάλλον πρόχειρα όπως διαπιστώθηκε τελικά, σε μια… πάνινη πινακίδα, την οποία, αναμενόμενο ήταν, γκρέμισε ο αέρας. ΓΙΑ δύο (2) και πλέον μήνες τώρα, αιωρείται και το θέαμα μόνο κολακευτικό δεν είναι για κανένα. ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ της πρόσωπο, επισκέφθηκε προ διμήνου και πλέον υπάλληλο αρμόδιο(;), αυτόν του υπέδειξαν στο Δημαρχείο, τον ενημέρωσε σχετικά και αυτός δεσμεύτηκε ότι άμεσα το πρόβλημα θα αποκατασταθεί!

 

ΤΕΛΙΚΑ ακόμη… αποκαθίσταται! ΚΑΙ αυτό, εκτός του ότι δεν περιποιεί τιμή στη Δημοτική Αρχή, είναι προσβλητικό και απαξιωτικό και για τη «ΔΙΚΗ» μας ΧΡΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ, που μας έκανε υπερήφανους. ΑΣ επιληφθεί κάποιος, ας τοποθετηθεί μια αξιοπρεπής και σταθερή πινακίδα, με ευανάγνωστο το όνομα της και όχι… κουρελούδες.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια