ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΤΕΛΟΣ... ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΠΡΥΤΑΝΗ-ΦΙΛΙΑΤΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΤΕΛΟΣ... ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΠΡΥΤΑΝΗ-ΦΙΛΙΑΤΕΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ-ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

Η σημερινή τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Πρυτανικής Αρχής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμπίπτει χρονικά με τη νέα εποχή, το νέο ακαδημαϊκό χάρτη της Ηπείρου.
Μια πρόκληση ιδιαίτερα σημαντική, που όλοι οι φορείς και η ακαδημαϊκή κοινότητα οφείλουμε να κερδίσουμε.
Εύχομαι στην απερχόμενη πρυτανική αρχή ότι καλύτερο, να είναι αρωγός στη νεα εποχή με την εμπειρία της και το έργο της να συνδράμει τη νέα.
Στη νέα Πρυτανική αρχή και στο νέο Πρύτανη Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, εύχομαι από καρδιάς δύναμη και κουράγιο για μια επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, καλή επιτυχία στο νέο και ελπιδοφόρο εγχείρημα του νέου χάρτη της Γ/θμιας εκπαίδευσης στην Ήπειρο.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια