ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ «ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ» ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ «ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ» ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2018.

Μια σημαντική Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Κίνησης. Βρισκόμαστε σε ένα σημείο που οι δράσεις μας έχουν απλωθεί και πυκνώσει, η ανταπόκριση μελών και φίλων είναι μεγάλη, τα μέλη της σελίδας μας υπερδιπλασιάστηκαν από πέρυσι το καλοκαίρι, χρειάζεται όμως πρωτίστως η παρουσία μας στη συνέλευση ώστε να προγραμματίσουμε την πορεία μας για τη νέα χρονιά, να υποδεχτούμε νέο αίμα στις τάξεις μας, να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές ομάδες εργασίας, να λειτουργήσουμε τα γραφεία μας όλη τη χρονιά, να έχουμε τις δυνάμεις να πραγματοποιηθούν όλα αυτά με μέλη πρόθυμα να δουλέψουν – εθελοντικά πάντα και στο μέτρο που μπορούν – μαζί με το νέο Δ.Σ. που θα εκλέξουμε την επόμενη Κυριακή.

Η Κίνηση είναι τα μέλη της. Ελάτε στη συνέλευση, γραφτείτε μέλη της Κίνησης, βοηθήστε να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 12/8 για μια μαζική συμμετοχή στην γενική εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Κίνησης Καθαρός Καλαμάς…

 

 

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια