ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ)

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΩΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΥΤΑΝΗΣ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ).

Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων χωρίς καν αντίπαλο στην δεύτερη εκλογή, αυτή τη φορά ως νεοεκλεγέντα Αντιπρυτάνεως, ΠΡΩΤΟΥ σε σταυρούς προτίμησης, του συμπολίτη - Φιλιατέου ΜΗΝΑ ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΥ.

ΝΑ σημειωθεί ότι οι πρυτανικές εκλογές διεξήχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα σε δύο (2) γύρους, με τον κ. Τριαντάφυλλο Αλμπάνη να εκλέγεται Πρύτανης στην επαναληπτική ψηφοφορία, υπερισχύοντας του έτερου συνυποψήφιου του κ. Γιάννη Γεώργιου. ΟΙ υποψήφιοι για το αξίωμα του πρυτάνεως ήταν συνολικά τρεις (3). ΕΝΩ οι υποψήφιοι για το αξίωμα του Αντιπρυτάνεως ήταν εννέα (9) και εξ αυτών σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό του Πανεπιστημίου, εκλέγονται τρεις (3). ΠΡΩΤΟΣ λοιπόν σε ψήφους και με διαφορά από τους άλλους συνυποψήφιους του, αναδείχθηκε ο Μηνάς Πασχόπουλος με εκατόν είκοσι (120) σταυρούς, με τον δεύτερο εκλεγέντα, επίσης Καθηγητή Ιατρικής κ. Σπύρο Γεωργάτο να συγκεντρώνει την προτίμηση εβδομήντα οκτώ (78) εκλεκτόρων. Ο κ. Πασχόπουλος, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης εκλεγείς Αντιπρύτανης, EX OFFICIO θα κατέχει το αξίωμα του Αναπληρωτή Πρυτάνεως.

ΝΑ συγχαρούμε θερμά τον αγαπητό φίλο και συμπολίτη Μηνά Πασχόπουλο, ο οποίος για μια ακόμη φορά μας κάνει υπερήφανους ως Θεσπρωτούς και Φιλιατέους ειδικότερα, με την πολύ σημαντική Ακαδημαϊκή του διαδρομή.

ΤΕΛΟΣ ευχόμαστε σε αυτόν και εις ανώτερα αργότερα, γιατί όχι και σε άλλους… «ΣΤΙΒΟΥΣ» εκτός Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

 

ΝΑ επισημανθεί επίσης, πως η πανηγυρική εκλογή του ως Αντιπρυτάνεως και ως ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗΣ πλέον εκτός της ιδιότητας του ως Προέδρου της Ιατρικής Σχολής, έρχεται σε μια κομβική χρονική συγκυρία για το Πανεπιστήμιο, επικείμενης της ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ της Γ΄/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης στην Ήπειρο. ΚΑΙ η εκλογή του Μηνά Πασχόπουλου μαζί με τους άλλους ικανούς διοικούντες για την επόμενη περίοδο το ίδρυμα, θα είναι καθοριστική για την επιτυχή υλοποίηση του εγχειρήματος αυτού στον ευαίσθητο χώρο της Γ΄/ΘΜΙΑΣ Εκπαίδευσης στην περιοχή, εγχείρημα που αφορά όλους μας. ΚΑΛΗ επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια