ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ! ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΜΕ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΟΔΗΓΟ.

ΠΡΙΝ από τέσσερα (4) περ. χρόνια, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας που μετέφερε μαθητές Λυκείου-Γυμνασίου παραθαλάσσιων χωριών του Δήμου, (Πέρδικας,  Συβότων, Πλαταριάς κ.λπ), πρωινές ώρες από αυτά προς την πόλη για να παρακολουθήσουν μαθήματα, το σταμάτησαν για έλεγχο, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας, στη θέση «ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ».

ΚΑΤΑ τον διενεργηθέντα έλεγχο λοιπόν, όταν ο οδηγός υπεβλήθη σε ΑΛΚΟΤΕΣΤ, διαπιστώθηκε από τους έκπληκτους αστυνομικούς, ότι τελούσε σε κατάσταση μέθης!! ΒΕΒΑΙΩΣ εφαρμόστηκαν τότε όλες οι προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες, με τον οδηγό να οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο για τα περαιτέρω και το ΚΤΕΛ να αποστέλλει άλλον οδηγό… νηφάλιο αυτή τη φορά, για να μεταφέρει του μαθητές στον προορισμό τους. ΤΟΤΕ το είχαμε αναδείξει δημοσιοποιώντας το γεγονός αυτό προκαλώντας την έντονη ενόχληση της τότε Διοίκησης του ΚΤΕΛ, η οποία… φρόντισε να μας την δείξει με πλείστους όσους τρόπους και ειδικότερα με τον αποκλεισμό της «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ» από πληρωμένες καταχωρήσεις αυτού. ΕΜΕΙΣ έχουμε αποδείξει ότι δεν πτοούμαστε από τέτοιες μικρόψυχες ενέργειες και συνεχίσαμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε, να ενημερώνουμε δηλαδή την τοπική κοινή γνώμη, με όποιο κόστος! ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν, ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ δημοσιοποιώντας ένα ανάλογο συμβάν, που αφορά και αυτή τη φορά, το ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ προσφάτως, λεωφορείο και αυτή τη φορά του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας που εκτελούσε το δρομολόγιο ΑΘΗΝΑ-ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ πλήρες επιβατών, διαπιστώθηκε εγγύς της Κορίνθου επί της Εθνικής οδού από εκτελούντες ελέγχους εποχούμενους Αστυνομικούς της Τροχαίας Ε.Ο., ότι αυτό έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. ΕΣΠΕΥΣΑΝ  λοιπόν να το ακινητοποιήσουν, να γίνουν οι προβλεπόμενοι έλεγχοι για τις επιβαλλόμενες ανάλογες κυρώσεις σε περιπτώσεις υπέρβασης προβλεπόμενου ορίου ταχύτητας.

ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ οι διενεργούντες τον έλεγχο Αστυνομικοί, διαπίστωσαν κατά το γεννώμενο ΑΛΚΟΤΕΣΤ  στον οδηγό, ότι αυτός τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ!! ΔΗΛΑΔΗ μεθυσμένος για δεύτερη φορά οδηγός του ΚΤΕΛ Ηγουμενίτσας, να μεταφέρει ανθρώπινες ζωές από την Αθήνα!! ΕΙΝΑΙ δυνατό; ΚΑΙ όμως είναι. ΚΑΙ αυτή τη φορά ακολουθήθηκε από την Αστυνομία η προβλεπόμενη διαδικασία. ΜΕ την σύλληψη του οδηγού, την παραπομπή του στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για να υποστεί τις συνέπειες του νόμου και την αντικατάσταση του με άλλον οδηγό, για να συνεχίσει το λεωφορείο με ασφάλεια το ταξίδι του. ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ, αναρωτιόμαστε και προβληματιζόμαστε όλοι υποθέτουμε, τι ΔΡΑΜΑΤΙΚΟ, ΜΟΙΡΑΙΟ και ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ θα μπορούσε να είχε συμβεί και στις δύο προαναφερόμενες περιπτώσεις. ΑΝ, ο μη γένοιτο, είχαμε αθώα και ανυποψίαστα θύματα, μαθητές της περιοχής στην πρώτη περίπτωση και συμπολίτες που ταξίδευαν από Αθήνα προς Ηγουμενίτσα στη δεύτερη. ΚΑΙ το ερώτημα που επίσης προκύπτει είναι αν οι δειγματοληπτικοί  έλεγχοι της Τροχαίας που πραγματοποιούνται, μπορούν να ΠΡΟΚΑΜΟΥΝ το κακό. ΓΙΑΤΙ αυτούς τους οδηγούς έτυχε να εντοπίσει να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

ΕΙΝΑΙ όμως μόνο αυτοί; ΚΑΙ σε κάθε περίπτωση, πόσο ασφαλείς μπορούμε να αισθανόμαστε ταξιδεύοντας με λεωφορεία οποιουδήποτε ΚΤΕΛ όχι μόνο του δικού μας, της Ηγουμενίτσας, γιατί ασφαλώς και δεν υπάρχουν μόνο σε αυτό, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ χωρίς υπερβολή οδηγοί ή ενδεχομένως και «ασθενείς», εξαρτημένοι από το αλκοόλ;

 

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ των ΚΤΕΛ, οδηγοί συνήθως και οι ίδιοι, προβληματίζονται από τα κρούσματα αυτά; ΚΑΙ όσον αφορά το «δικό» μας ΚΤΕΛ μετά από δύο συνεχόμενα αφορώντα οδηγούς του, τι προτίθεται να κάνει προκειμένου να διασφαλίσει την κατά το δυνατό ασφαλέστερη μετακίνηση των συμπολιτών με τα λεωφορεία του; ΑΝΑΡΩΤΙΩΜΑΣΤΕ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια