ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-VIDEO

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ-VIDEO.

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στην προσπάθεια του για έγκυρη  ενημέρωση και προετοιμασία των μελών του στα νέα δεδομένα και την καλύτερη προσαρμογή τους στο Νέο Κανονισμό για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων «GDPR», υλοποίησε ενημερωτική ημερίδα σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πιστοποιήσεων και το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, την Δευτέρα 14.05.2018 και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Πάνθεον στην Ηγουμενίτσα.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Πάσχος Αλέξανδρος ενώ ομιλητές της ημερίδας ήταν ο κος Άγγελος Τόλκας - Δικηγόρος, MSc Οικονομικού Δικαίου, Υπεύθυνος Διεπιμελητηριακού Φορέα Πιστοποίησης ο οποίος παρουσίασε «Τα νέα δεδομένα του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων», η κα Ελένη Διαφωνίδου, Νομικός, Ειδική συνεργάτης του Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, η οποία παρουσίασε τον «Γενικό Κανονισμό: Αλλαγές και ευκαιρίες για τον επιχειρηματικό κόσμο», και ο κος Στέργιος Τζουβανίδης - Διευθύνων Σύμβουλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Πιστοποιήσεων (ΕΛ.ΙΝ.Π), Ειδικός σε Θέματα Ασφάλειας Πληροφοριών ο οποίος παρουσίασε τον «Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (DPO): Απαιτήσεις, Ρόλος και Εφαρμογή - Η πιστοποίηση ως μέσο επίδειξης συμμόρφωσης».

Την εκδήλωση παρακολούθησε πλήθος ενδιαφερόμενων, τόσο επιχειρήσεων μελών του Επιμελητηρίου όσο και μη μελών (Δικηγόροι, Φαρμακοποιοί, Ξενοδόχοι, κλπ). Με το πέρας των εισηγήσεων ακολούθησε διαλογική συζήτηση και απαντήσεις σε ερωτήματα και απορίες των παρισταμένων.

 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου προς τα Τακτικά του Μέλη και παραχωρήθηκε η δωρεάν πρόσβαση σε κάθε ενδιαφερόμενο. Σταδιακά, η υλοποίηση παρόμοιων εκδηλώσεων θα απευθύνεται αποκλειστικά στα Τακτικά Μέλη του Φορέα.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια