ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΝΑΤΟ

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΟΝΑΤΟ.

Με λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών και επισήμων, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Παραμυθιά, η Λιτάνευση των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Δονάτου του Θαυματουργού, με αφορμή την ονομαστική εορτή του πολιούχου της Θεσπρωτίας.

Είχε προηγηθεί, Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ. κ. Τίτου.

Το παρόν μεταξύ άλλων έδωσαν, ο βουλευτής Θεσπρωτίας Μάριος Κάτσης, ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, οι Δήμαρχοι Σουλίου, Ηγουμενίτσας και Φιλιατών, Σταυρούλα Μπραΐμη, Ιωάννης Λώλος και Σπύρος Παππάς αντίστοιχα, η αντιπεριφερειάρχης πολιτισμού και παιδείας Αντιγόνη Φίλη, ο διοικητής της 3ης περιφερειακής διοίκησης του Λιμενικού Αρχιπλοίαρχος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Θεσπρωτίας Ταξίαρχος Ηλίας Ντόντης, ο διοικητής του 628 Τάγματος Πεζικού Αντισυνταγματάρχης Χρήστος Καράντζιος, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας Αντιπύραρχος Λεωνίδας Γκιόκας, ο λιμενάρχης Ηγουμενίτσας Πλοίαρχος Αντώνης Μάζης, o διοικητής του τάγματος εθνοφυλακής Ηγουμενίτσας Ταγματάρχης Ελευθέριος Βάντζος, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Παραμυθιάς Αστυνόμος Χρήστος Γρίβας, ο προϊστάμενος του πυροσβεστικού κλιμακίου Παραμυθιάς Επιπυραγος Ευάγγελος Μπέλλος, ο πρ. υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, ο προεδρος του επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέξανδρος Πάσχος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι κομμάτων, φορέων και συλλογών καθώς και πλήθος πιστών.

 

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΟΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

ΠΗΓΗ:http://www.paramythia-online.gr

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια