Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΤΕΠ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ.

Σε συνέχεια της από 5-3-2018 ανακοίνωσης το Δ/κό Σ/λιο του Γενικού Νοσοκομείου – Κ.Υ. Φιλιατών θα ήθελε να ενημερώσει το κοινό σε σχέση με την πρόσβαση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου στην Ηγουμενίτσα τα παρακάτω :

Η πρόσβαση στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου στην Ηγουμενίτσα θα γίνεται από τον Δημοτικό Δρόμο προς Δρέπανο – Γήπεδο Ηγουμενίτσας- Νέα Σελεύκεια και στη συνέχεια από την πρόσβαση που φτιάχτηκε από την εργασία που έγινε το ΤΕΠ ως συνοδό έργο.

Στη συνέχεια μετά την παραλαβή του ΤΕΠ με πρωτοβουλία του Δ/κού Σ/λίου του Γ.Ν.- Κ.Υ. Φιλιατών, της Τ.Υ. της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας και Ιδιωτών συντάχθηκε μελέτη για τη σύνδεση του ΤΕΠ με την Ε.Ο. Ηγουμενίτσας- Ιωαννίνων η οποία χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια Ηπείρου με το ποσό των 247.800,00 € η οποία μελέτη δημοπρατήθηκε στις 15-3-2018.

Με την παρούσα θα ήταν παράλειψή μας να μην ευχαριστήσουμε:  

 1. τους ιδιοκτήτες που παραχώρησαν την ιδιοκτησία τους για να υλοποιηθεί ο Δημοτικός δρόμος που προβλέπεται από το Σχέδιο πόλης Ηγουμενίτσας στην 5η ΠΕ και συνδέει το ΤΕΠ με την Ε.Ο  και

2. Την Τεχνική Υπηρεσία της Π.Ε. Θεσπρωτίας και τους ιδιώτες του.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια