ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ"

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝ ΙΙ".

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Περιβάλλοντος & Ενέργειας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Οδηγού του προγράμματος  με θέμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ» το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 στις 11:00 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο ΠΑΝΘΕΟΝ του Δ. Ηγουμενίτσας (παραλιακή οδός Ηγουμενίτσας) και προσκαλεί τις επιχειρήσεις μέλη του που το αντικείμενό τους εμπλέκεται με το έργο να την παρακολουθήσει.

Ο Εισηγητής της εκδήλωσης κος Αχιλλέας Τηλέγραφος, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, Στέλεχος Μονάδας Β, Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ Υ.Π.ΕΝ, Τομέα Ενέργειας, αφού παρουσιάσει συνοπτικά τον οδηγό του προγράμματος, θα απαντήσει σε απορίες και ερωτήσεις των μελών μας προκειμένου να επιτευχθεί η πληρέστερη πληροφόρηση και κατανόηση των απαιτήσεων του Οδηγού του προγράμματος.

Ενδεικτικά επαγγέλματα που αφορά κυρίως η συγκεκριμένη δράση είναι τα οικοδομικά επαγγέλματα (π.χ. οικοδομικών εργασιών, αλουμινο-σιδηρο κατασκευαστών, ελαιοχρωματιστών, πλακάδων, υδραυλικών, ηλεκτρολόγων, στεγανοποιήσεις κλπ) και υπηρεσιών και εμπορίου συστημάτων  εξοικονόμησης ενέργειας (π.χ. ψύξης / θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων κλπ).

Η εκδήλωση παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ στα πλαίσια των ανταποδοτικών υπηρεσιών του Επιμελητηρίου και η είσοδος είναι ελεύθερη σε όλα τα μέλη μας (Τακτικά και εκ του Νόμου).

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

11:00-11:10 Προσέλευση

11:10-11:30 Εισήγηση

11:30-12:30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις.

 

 

Υπενθυμίζεται οι αιτήσεις χρηματοδότησης υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά από τους υποψηφίους και υποχρεωτικά μέσω του πληροφοριακού συστήματος της επίσημης διαδικτυακής πύλης του Προγράμματος https://exoikonomisi.ypen.gr και ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 08/03/2018.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια