Η ΤΕΛΕΤΗ "ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ" ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ

Η ΤΕΛΕΤΗ "ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ" ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑ.

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 και ώρα 18:00 στο χώρο της Εταιρίας Ηπειρωτικών Μελετών (Ε.Η.Μ) στην αίθουσα Κώστα Κάτσαρη θα πραγματοποιηθεί από το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων η Τελετή Ολοκλήρωσης των μελών του.

Την Παρασκευή θα τιμήσουμε, τους ανθρώπους που ολοκλήρωσαν με επιτυχία τη Θεραπευτική Κοινότητα και την Κοινωνική Επανένταξη του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ με μια εκδήλωση - γιορτή, στην οποία είναι καλεσμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι τους, άνθρωποι που αγωνίστηκαν μαζί, φίλοι και υποστηρικτές του θεραπευτικού προγράμματος.

 

Η Τελετή Ολοκλήρωσης είναι μια πολύ σημαντική και συμβολική στιγμή, τόσο για όσους ολοκλήρωσαν την πορεία τους μέσα στο θεραπευτικό πρόγραμμα και για τις οικογένειές τους, όσο και για εκείνους που συνεχίζουν ακόμη την προσπάθεια και δηλώνει ότι η απεξάρτηση είναι δυνατή και η προσπάθεια δεν είναι μάταιη.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια