ΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΦΙΛΙΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ

ΤΟ Δ.Σ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΩΝ ΦΙΛΙΑΤΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ .

Το ΔΣ του Κ.Κ.Π.Π.Η χαιρετίζει την κίνηση του Δημάρχου Φιλιατών κ. Σπύρου Παππά, αναφορικά με την έγγραφη ενημέρωση του προς αρμόδιο εισαγγελέα με στόχο την παρέμβαση αυτού, σχετικά με ζευγάρι ηλικιωμένων που διαβιεί στην περιοχή των Φιλιατών.

Η διοίκηση του Κ.Κ.Π.Π.Η κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τον Δήμαρχο Φιλιατών σχετικά με τις, όπως διαφαίνεται, ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης των ηλικιωμένων, προχώρησε σε σχετική έρευνα καθώς δεν είχε λάβει ποτέ αίτημα φιλοξενίας παρά τις επικρατούσες συνθήκες. Με έκπληξη διαπιστώθηκαν λάθη εκ παραδρομής άλλων υπηρεσιών και όχι των υπηρεσιών του Κέντρου. Ενημερώσαμε για τις δυνατότητες άμεσης παρέμβασης, με στόχο την άμεση ανταπόκριση μας πάντα με αίσθημα ευθύνης.

Η απαραίτητη γείωση και συνεργασία φορέων με στόχο την αύξηση της αποτελεσματικότητας των παρεμβάσεων, όντας υπόχρεοι απέναντι στους συμπολίτες, είναι πιο επιβεβλημένη από ποτέ.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι ένα άλλο μοντέλο λειτουργίας και ανταπόκρισης στις ανάγκες των συμπολιτών ούτως ώστε να μην χρειάζονται διορθωτικές παρεμβάσεις.

 

Η Πρόεδρος ΔΣ

 

Κατερίνα Μιτοπούλου

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια