ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Π. "ΑΡΙΑΔΝΗ"

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Κ.Π. "ΑΡΙΑΔΝΗ".

 

Το Γηροκομείο Ηγουμενίτσας επισκέφθηκε το Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη»συνοδευόμενο από τον Σύλλογο του 4ου Δημοτικού Σχολείου, την Λογοθεραπεύτρια Ηρώ Στεφάνου αλλα και τα παιδιά της 6ης τάξης του Σχολείου μαζί με τους δασκάλους τους.
Απευθυνόμενοι στους γέροντες και τις γερόντισσες τροφίμους του Ιδρύματος, τόνισαν ότι η επίσκεψη αυτή, πέραν του χαρακτήρα των ημερών “αποτελεί ένα προσκύνημα και απότιση φόρου τιμής και σεβασμού στους ανθρώπους εκείνους, τις μανάδες μας και τους πατεράδες μας, που πέρασαν μύρια βάσανα .
Σε συγκινητική ατμόσφαιρα προσφέραμε γλυκά τα οποία είχαμε δημιουργήσει μόνοι μας την προηγούμενη μέρα και κάρτες που ειχαν ζωγραφίσει τα παιδιά στους τροφίμους και τους ευχηθήκαμε τα χρόνια πολλά για το νέο έτος.

 

 

 

 

"Εργαστήρι Ξωτικών" και "Μικροί ζαχαροπλάστες": δράσεις από το Κέντρο Πρόληψης «Αριάδνη» -" τον Σύλλογο Γονέων 4ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας " , το " Χαμόγελο Εξέλιξης Στεφάνου Ηρώ ", τον αγιογράφο Σωτηρης Μπουσης και τη ζωγράφο Jessie Christodoulidou, τον φωτογράφο Antonis Papalamprouou , το ζαχαροπλαστείο Ζαχαροπλαστειο ΣΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ εν όψει Χριστουγέννων!!!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια