ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΑΤΣΑΚΗ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ-ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΤΑΤΣΑΚΗ ΠΟΥ "ΕΠΕΣΕ" ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

Ανήμερα του αγίου Νικολάου, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017, τελέστηκε τρισάγιο στην είσοδο του νέου λιμένα Ηγουμενίτσας, όπου έπεσε, πριν οκτώ χρόνια, εν ώρα καθήκοντος ο επικελευστής και μέλος των Ομάδων Ειδικών Αποστολών του Λιμενικού Σώματος Σωτήρης Τατσάκης μόλις σε ηλικία 37 ετών... Η συγκίνηση τόσο της οικογένειάς του και των συγγενών του, όσο και των συναδέλφων και των φίλων του ήταν έκδηλη, αφού εντελώς απροσδόκητα έφυγε από τη ζωή ένα διαμάντι. Γιατί τέτοιος ήταν ως χαρακτήρας ο αλησμόνητος Σωτήρης. Ευσυνείδητος, ευαίσθητος, χαμογελαστός. Έδωσε και τη ζωή του  για τη δική μας ασφάλεια και την προστασία της πατρίδας μας. Την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου του 2009 ο Σωτήρης Τατσάκης συμμετείχε σε επιχείρηση ελέγχου και εντοπισμού λαθρομεταναστών προς την Ιταλία, στην είσοδο του νέου λιμανιού της Ηγουμενίτσας. Κατά τη διάρκεια ελέγχου ο άτυχος λιμενικός τραυματίστηκε θανάσιμα από ένα φορτηγό όχημα, στο οποίο επρόκειτο να διενεργηθεί έλεγχος. Είχε συμμετοχή σε αμέτρητες ειδικές αποστολές του Λιμενικού Σώματος για καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών, λαθρομεταναστών κ.λπ.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια