ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Η 2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ: Η 2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας .

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η 2η Δημόσια Διαβούλευση για το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Ηγουμενίτσας με τίτλο «Το Όραμα της πόλης μας - Παρουσίαση Προκαταρκτικών Σεναρίων Διαχείρισης της Κινητικότητας» στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι του Δήμου, Φορέων, Συλλόγων, καθώς και απλοί πολίτες.

Αρχικά παρουσιάστηκε από τους μελετητές η καταγραφή της υφιστάμενης κατάστασης και η αξιολόγησή της, πως προέκυψε το όραμα και οι στόχοι του Δήμου και αναπτύχθηκαν τα προκαταρκτικά σενάρια Διαχείρισης της κινητικότητας. Ακολούθησαν σχόλια και παρατηρήσεις από τους παρευρισκόμενους συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο εποικοδομητικά στον σχεδιασμό του ΣΒΑΚ.

Καλούμε όλους τους πολίτες του Δήμου να ενημερωθούν και να υποβάλουν τις προτάσεις – παρατηρήσεις τους για το ΣΒΑΚ, καθώς αυτό θα αποτελέσει τον οδικό χάρτη των επόμενων ετών για τα έργα, που αφορούν στην κινητικότητα στη πόλη μας.

 

Ολόκληρο το υλικό που αφορά το ΣΒΑΚ έχει αναρτηθεί στην σελίδα svak.igoumenitsa.gr .

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια