ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΝΝΕΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ.

Συνάδελφοι , Ο καβγάς, Κυβέρνησης , ΚΕΔΕ, ΝΔ και λοιπών μνημονειακών δυνάμεων, μαζί με το Ελεγκτικό Συνέδριο     έφεραν το αποτέλεσμα που επιθυμούσαν.  Το μεροκάματο των  συμβασιούχων εργατών καθαριότητας είναι παράνομο,   άρα, καταχρηστικό!. ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ!!!  Καταστρέφουν τη χώρα !!! Αυτά!!…. τα εργατικά μεροκάματα έφεραν τα μνημόνια στη χώρα μας.

Συνάδελφοι.   Τα μεγάλα λόγια ,τα ψέματα, η κοροϊδία  και ο εμπαιγμός τελείωσαν Μην έχουμε αυταπάτες, αυτή είναι η πολιτική…
τους, θέλουν να διαλύσουν τις υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων και όχι μόνον αυτές.   Ήδη βαδίζουμε στον όγδοο χρόνο από την επιβολή των μνημονίων, έλεγαν ότι τα μέτρα θα ήταν βραχύβια και στόχος τους ήταν να αντιμετωπιστεί το δημόσιο χρέος που ήταν εκτός ελέγχου.
Τα αποτελέσματα είναι τραγικά, το βιοτικό επίπεδο έπεσε ,η χώρα έχασε το 25% του AEΠ, οι άνεργοι φτάνουν το ενάμισι εκατομμύριο, εκατοντάδες χιλιάδες μικρομάγαζα και μικροεπιχειρήσεις έχουν κλείσει, η νεολαία να βρίσκεται σε απόγνωση και μαζικά να μεταναστεύει, Παρά τα τόσα αντιλαϊκά μέτρα που έχουν πάρει το χρέος συνεχίζει να αυξάνει και πραγματικά να είναι εκτός ελέγχου, στα 320 δις ευρώ, 180% του ΑΕΠ και όλα αυτά τα νομιμοποιούν, δεν έχουν κανένα πρόβλημα ,το πρόβλημά τους είναι πως θα τα νομιμοποιήσουν στη συνείδηση των εργαζόμενων  Συνάδελφοι.  Κανείς δεν μπορεί να παίζει με το μέλλον των εργαζομένων που στηρίζουν πλέον την καθημερινή λειτουργία των υπηρεσιών καθαριότητας των Δήμων. Υπηρεσίες που χωρίς αυτούς θα οδηγηθούν στην ιδιωτικοποίηση και στα εργολαβικά συμφέροντα.
Διεκδικούμε –   αγωνιζόμαστε
Η κυβέρνηση να δόση άμεσα νομοθετική λύση για  μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων- παρατασιούχων   στην καθαριότητα ,  των εργαζομένων στα Κοινωνικά Προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», Κ.Η.Φ.Η., Κ.Δ.Α.Π., κ.λπ., καθώς και των εργαζομένων που απασχολούνται με προγράμματα Ε.Σ.Π.Α. στους Παιδικούς Σταθμούς    Καμία ιδιωτικοποίηση Όλοι μαζί δίνουμε τη μάχη για το δικαίωμα στη Μόνιμη και Σταθερή δουλειά. Καλούμε όλη την εργατική τάξη του νομού να συμπαρασταθεί στον αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή δουλειά. Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ –ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια