ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΣΟΥΛΙ - ΕΓΝΑΤΙΑ»

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ «ΣΟΥΛΙ - ΕΓΝΑΤΙΑ».

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής ενός νέου οδικού άξονα, αυτού που συνδέει τον ιερό χώρο του Σουλίου με την Εγνατία Οδό.

Πρόκειται για μία παρέμβαση που σχεδιάστηκε τα τελευταία χρόνια κι έρχεται να ικανοποιήσει ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων αλλά και να διευκολύνει την πρόσβαση των επισκεπτών. Το  έργο  με προϋπολογισμό 3,5 εκατομμύρια ευρώ δημοπρατήθηκε πριν από έναν χρόνο περίπου και σήμερα προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς. Μέσω της παρέμβασης αυτής το Σούλι θα αποκτήσει ασφαλή και γρήγορη πρόσβαση στην Εγνατία, στο ύψος του ανισόπεδου κόμβου Ελευθεροχωρίου Θεσπρωτίας. Επιπλέον η κατασκευή του εν λόγω έργου θα διευκολύνει κατά πολύ την επικοινωνία των κατοίκων όλων των οικισμών του Σουλίου με τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας. Να σημειωθεί ότι κατασκευάστρια τεχνική εταιρεία του έργου, είναι η ΟΔΟΚΑΤ Α.Ε, μια απο τις μεγαλύτερες, άρτια εξοπλισμένες και πλέον αξιόπιστες τεχνικές εταιρείες της περιοχής, που εγγυάται την παράδοση του έργου στην προβλεπόμενη αν όχι και ενωρίτερα. Τα εργοτάξια επισκέφθηκε προσφάτως, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης ο οποίος είδε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίηση του.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια