ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ Δ.Σ. ΔΗΜΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ Β΄ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΔΟΝΑΤΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ Δ.Σ. ΔΗΜΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΛΙΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ Β΄ ΘΗΤΕΙΑ Ο ΔΟΝΑΤΟΣ ΜΑΡΤΙΝΗΣ.

Συνεδρίασε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ηγουμενίτσας σε Δημαιρεσίες, για να εκλέξει Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο και Γραμματέα του Δ.Σ. και τα μέλη των επιτροπών: Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής. Ο Δονάτος Μαρτίνης, προτεινόμενος από τον Δήμαρχο, επανεξελέγη Πρόεδρος με 19 ψήφους. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Αναστάσιος Ρούσης από την μείζονα αντιπολίτευση της παράταξης του Γιάννη Γόγολου και γραμματέας εξελέγη ο Γιώργος Βασιλειάδης από την ελάσσονα αντιπολίτευση, της παράταξης του Θωμά Δημητρίου.

 

ΣΟΥΛΙΟΥ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΠΑΣ

Ο Κώστας Παππάς είναι νέος προεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Σουλίου. ΑΥΤΟ ήταν το αποτέλεσμα των Δημαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο, στην Παραμυθιά, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου. Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Αναστάσιος Σουλάκης απο την παράταξη «Τόπος Αξιών».χαιρετισμός του νεοεκλεγέντα Προέδρου στη σελ. 2).

Κύριε Δήμαρχε,  Κύριε Προεδρεύοντα Σύμβουλε,  οφείλω να σας ευχαριστήσω για την άψογη διαδικασία εκλογής του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου,

Aγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι του ιστορικού Δήμου Σουλίου, Κυρίες και Κύριοι συνδημότες,

Κατ’ αρχήν σας ευχαριστώ από βάθους καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και με εκλέξατε στο  αξίωμα του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Έχω περάσει από πολλά στάδια στη ζωή μου, κυρίως επαγγελματικά, αλλά σας βεβαιώνω ότι το σημερινό αξίωμα που μου εμπιστευτήκατε είναι το πιο ουσιαστικό, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να υπηρετήσω τον Δήμο μας από ένα καίριο και νευραλγικό πόστο, αλλά κυρίως επειδή μου δίνει την ευκαιρία, να κάνω ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτές τις παρεμβάσεις που θα διευκολύνουν την λειτουργία του Σώματος και θα του δώσουν την ευκαιρία να είναι πιο αποδοτικό και πιο αποτελεσματικό.

Εκείνο που έχω να πω και να ξεκαθαρίσω ευθύς εξ’ αρχής είναι ότι θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις στα πλαίσια του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με το υπαλληλικό προσωπικό και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για να έχει το Δημοτικό Συμβούλιο ποιότητα, κύρος και επίπεδο και να αποτελούν ‘’ Κιβωτό’’ θεσμών και αξιών που θα προάγουν το ιστορικό  όνομα του Δήμου μας και θα το καθιστούν σεβαστό σε όλους.

Θέλω επίσης να δεσμευτώ, ότι θα υπερασπιστώ με όλες μου τις δυνάμεις το δικαίωμα του κάθε Συμβούλου να λέει ελεύθερα και ανεμπόδιστα την άποψή του και να εκφράζει τους προβληματισμούς ή τις παρατηρήσεις του σε κάθε θέμα που θα αφορά τον Δήμο μας.

Θα επιδιώξω επίσης το Δημοτικό μας Συμβούλιο να αποτελέσει πρότυπο, ομαλής δημοκρατικής λειτουργίας, ευπρέπειας και συνεννόησης και σε αυτό ζητώ την συμμετοχή και την συμπαράσταση όλων σας.

Σίγουρα η τιμή που μου κάνατε σήμερα εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου με γεμίζει ευθύνες και υποχρεώσεις και θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου με τον καλύτερο τρόπο δικαιώνοντας τόσο εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας,  όσο και τον Κύριο Δήμαρχο ο οποίος με πρότεινε για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και γι’ αυτό τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Από σήμερα ξεκινάει ο αγώνας για την ισόρροπη ανάπτυξη του Δήμου μας που όλοι αγαπάμε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο σε αυτήν την νέα περίοδο θα κληθεί να συμβάλλει με τον τρόπο του στα νέα δεδομένα που δημιουργούνται. Δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ σε αυτήν πρόκληση και με την δική σας βοήθεια να συμβάλλουμε παραγωγικά και γόνιμα στην προσπάθεια που ήδη αρχίζει από την νέα Δημοτική Αρχή που μόλις ανέλαβε ώστε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τον Δήμο μας που όλοι ονειρευόμαστε και που μας αξίζει.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια