ΑΠΟΨΗ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: ΑΙΤΙΑ - ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΤΣΙΟΥ...

ΑΠΟΨΗ ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: ΑΙΤΙΑ - ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΚΑΤΣΙΟΥ....

Η εκλογική αναμέτρηση της Β΄ Κυριακής στο Δήμο Σουλίου, με… «ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ» τους Γιάννη Καραγιάννη και Νικόλα Κάτσιο είχε ορισμένες ιδιαιτερότητες και χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες ανάλογες εκλογικές αναμετρήσεις, σε άλλους Δήμους της περιοχής.

ΑΦΟΥ και οι δύο υποψήφιοι που «πέρασαν» στον Β΄ γύρο, είχαν αναμετρηθεί στον Α΄ εκτός των άλλων και με ανθυποψήφιους τους προερχόμενους από τον ίδιο πολιτικό χώρο.

ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ο Γιάννης Καραγιάννης με τον Νίκο Γώγο και ο Νικόλας Κάτσιος με τον Νίκο Αθανασίου, οι οποίοι τελικά έμειναν εκτός.

ΜΕ το εκλογικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται όπως διαμορφώθηκε, δηλαδή με την εκλογή ως Δημάρχου του Γιάννη Καραγιάννη καθόλα αξιόλογου κατά τα άλλα, τον οποίο συγχαίρουμε για τη νίκη του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.

Η ήττα όμως του ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΤΣΙΟΥ πρέπει να «χρεωθεί» αποκλειστικά και μόνο σε αυτόν; ΑΣΦΑΛΩΣ και όχι και δεν το γράφουμε τυχαία αυτό.

ΑΦΟΥ σύμφωνα με έγκυρες, αξιόπιστες και διασταυρωμένες πληροφορίες μας, κάποιοι δημότες του Δήμου Σουλίου, διεπόμενοι από… ΑΝΤΙ-ΚΑΤΣΙΚΟ μένος, τον πολέμησαν σφόδρα χωρίς υπερβολή, από της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του μέχρι και του τελικού αποτελέσματος, «οργιάζοντας» στην κυριολεξία και καταφερόμενοι εναντίον του, κυρίως την εβδομάδα που προηγήθηκε των εκλογών της Β΄ Κυριακής.

ΟΙ εντιμότατοι αυτοί κύριοι σύμφωνα πάντα με το δικό μας ρεπορτάζ προέρχονται από τον χώρο της Ν.Δ., στηρίζοντας αρχικά την υποψηφιότητα του Νίκου Αθανασίου επίσης προερχόμενου από τη Ν.Δ.

ΒΕΒΑΙΩΣ αυτό ήταν αναφαίρετο δικαίωμά τους. ΚΑΙ προς αποφυγήν παρεξηγήσεων ο προαναφερόμενος υποψήφιος είχε επίσης κάθε δικαίωμα να συμμετέχει στις εκλογές ως επικεφαλής συνδυασμού. ΚΑΙ στον οποίο, κανείς δεν «χρεώνει» ανέντιμες και ανήθικες πολιτικές συμπεριφορές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ όμως υποστηρικτές του εγχειρήματός του, «ορκισμένοι»… οχτροί της υποψηφιότητας ΚΑΤΣΙΟΥ, έδωσαν τα ρέστα τους, είπαμε κυρίως την εβδομάδα που προηγήθηκε της Β΄ Κυριακής των εκλογών, καταφερόμενοι εναντίον του και χρησιμοποιώντας κάθε είδους μεθόδευση και πρακτική, προκειμένου να αποτρέψουν την νίκη της.

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ λοιπόν δημοσίως, απευθυνόμενοι προς οιονδήποτε θεωρεί εαυτόν αποδέκτη των ερωτημάτων αυτών, τους οποίους και καλούμε να απαντήσουν σε αυτούς που πρέπει…

ΚΑΤΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ναι ή όχι κινήσεις τους ημέρες και… νύχτες κυρίως, με επισκέψεις σε σπίτια ψηφοφόρων προερχόμενων κυρίως από τη Ν.Δ., προς τους οποίους κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να τους πείσουν να μη ψηφίσουν ΚΑΤΣΙΟ στην Β΄ Κυριακή;

ΠΡΩΗΝ ΑΙΡΕΤΟΣ, «δεξί χέρι», άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης, ελεγχόμενος και κατευθυνόμενος απολύτως από τον τ. Νομάρχη και νυν Βουλευτή της Ν.Δ. ΓΙΟΓΙΑΚΑ πρωταγωνιστούσε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην εκστρατεία αυτή, πολεμώντας την υποψηφιότητα ΚΑΤΣΙΟΥ;

Ο ΙΔΙΟΣ και άλλοι προσκείμενοι στον ΓΙΟΓΙΑΚΑ, μοίραζαν ψηφοδέλτια σε «δικούς» τους, του εκλεγέντα τελικά συνδυασμού ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ναι ή όχι; ΚΑΙ αν ΝΑΙ, που σύμφωνα με τις δικές μας είπαμε διασταυρωμένες πληροφορίες συνέβησαν αυτά, ήταν εν γνώσει ή εν αγνοία του τοπικού γαλάζιου Βουλευτή;

ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί ο εν λόγω Βουλευτής σε προεκλογική κομματική συγκέντρωση της Ν.Δ., απέφυγε να πάρει δημοσίως «ΘΕΣΗ» σαφή και συγκεκριμένη ΥΠΕΡ της υποψηφιότητας ΚΑΤΣΙΟΥ, οργανωμένου υπενθυμίζουμε μέλους της Ν.Δ., δηλώνοντας ότι οι δημότες ας ψηφίσουν τον καλύτερο; ΜΕ ποιούς τοπικούς κομματικούς και… Αυτοδιοικητικούς παράγοντες δεν ήθελε να συγκρουστεί; ΑΣ απαντήσει…

ΚΑΙ κάτι ακόμη. ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ,

ΣΕ κάθε περίπτωση επειδή ως γνωστόν οι ΑΡΙΘΜΟΙ είναι αμείλικτοι μια «ανάγνωση» των ποσοστών που έλαβαν όλοι οι συνδυασμοί την Α΄ και Β΄ Κυριακή από αυτούς που μπορούν να «διαβάζουν» και πίσω από τους αριθμούς, «οδηγεί» στα ανάλογα συμπεράσματα….

ΑΣ τα «διαβάσει» - ερμηνεύσει λοιπόν οιοσδήποτε έχει την ικανότητα αυτή κυρίως αυτών που επικράτησαν της Α΄ Κυριακής σε σύγκριση με το εκλογικό αποτέλεσμα της Β΄ και επειδή αυτά… «βγάζουν μάτι», θα καταλάβει τι παιχνίδια παίχτηκαν και φυσικά από ποιούς φυσικούς και ηθικούς κυρίως αυτουργούς.

ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ όμως εμείς να αναρωτιόμαστε, αν οι κινήσεις αυτές «δικών» του ανθρώπων, ήταν ή όχι εν γνώσει του Βουλευτή.

Ο οποίος δεν ήθελε να συγκρουστεί πολιτικά κυρίως την περίοδο αυτή, με άλλους τοπικούς Αυτοδιοικητικούς παράγοντες, που δημοσίως μεν και για να τηρήσουν τα προσχήματα στήριζαν υποτίθεται την υποψηφιότητα ΚΑΤΣΙΟΥ, στο παρασκήνιο όμως έκαναν ότι μπορούσαν για να  την υπονομεύσουν. ΕΙΝΑΙ έτσι ή όχι; ΑΣ απαντήσει και σε κάθε περίπτωση οι δημότες του Δήμου Σουλίου πρωτίστως αλλά και όλοι εμείς ας εξάγουμε τα ανάλογα συμπεράσματα.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια