ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ επανεκλογή του Αλέκου Καχριμάνη για 3η συνεχόμενη φορά στην Περιφέρεια Ηπείρου από την 1η Κυριακή με ποσοστό ρεκόρ υπερβαίνοντας και... διαψεύδοντας ακόμη και τους πλέον αισιόδοξους υποστηρικτές του. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ο Γιώργος Ζάψας 15% περ., ΤΡΙΤΟΣ  ο Σπύρος Ριζόπουλος με 10% περ., και ακολουθούν οι: Δημήτρης Δημητρίου με 8% περ., Γιώργος Πρέντζας με 6% περ., και Νόκος Ζήκος με 2% περ.

ΑΠΟ την πρώτη Κυριακή επανεκλέγεται ο και νυν Δήμαρχος Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, καταγράφοντας ποσοστό 53% περ. με τον Γιάννη Γόγολο δεύτερο με ποσοστό 34% περ. και ακολουθούν οι: Θωμάς Δημητρίου (9,5% περ.) και Δώρης Δήμας (ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 4% περ.)

ΤΟ... υποτιθέμενο «DERBY» μεταξύ των δύο βασικών υποψήφιων για το Δήμο Φιλιατών Σπύρο Παππά και Δημήτρη Σκεύη, «ευσεβείς... πόθοι» των πολιτικών αντιπάλων του πρώτου, τελικά εξελίχθηκε σε αδιαμφισβήτητη πρωτιά του, με το προαναφερόμενο ποσοστό ρεκόρ, πρωτοφανές για τον εν λόγω Δήμο.

ΣΤΟ Δήμο Σουλίου, όπως ήταν αναμενόμενο «καθάρισε» το τοπίο μεταξύ των πέντε (5) συνολικά υποψηφίων, με τους Νικόλα Κάτσιο πρώτο και τον Γιάννη Καραγιάννη να ακολουθεί, να «περνούν» στο Β΄ γύρο. ΜΕ το τελικό αποτέλεσμα που θα αναδείξει τον νικητή να διαμορφώνεται στις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

 

Σ.Σ: NA σημειωθεί ότι οι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι όλων των παρατάξεων Περιφέρειας και Δήμων έχουν ήδη εκλεγεί από την Α΄ Κυριακή. ΜΕΧΡΙ την ώρα που «κλείνει» η εφημερίδα μας και ειδικότερα το μεσημέρι της Δευτέρας 27ης Μαϊου, δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως ποίοι εκλεγονται σε Περιφέρεια και Δήμους. Έχει δωθεί στη δημοσιότητα αριθμός σταυρών προτίμησης ορισμένων, χωρίς όμως να είναι ελεγχόμενοι όσον αφορά την αξιοπιστία τους. ΤΟ σύνολο των εκλεγέντων Συμβούλων θα δημοσιεύσουμε στο επόμενο φύλλο της «ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ».

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια