ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: “ΑΠΟΧΑΙΡEΤΑ ΤΗΝ... ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ” ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΤΕΛΟΣ: ΠΑΕΙ ΓΙ’ ΑΛΛΑ - ΠΟΙΑ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...

ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ: “ΑΠΟΧΑΙΡEΤΑ ΤΗΝ... ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙΣ” ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙ ΤΕΛΟΣ: ΠΑΕΙ ΓΙ’ ΑΛΛΑ - ΠΟΙΑ; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....

ΔΗΜΑΡΧΙΛΙΚΙτέλος για την επί δύο (2) θητείες Δήμαρχο του Δήμου Σουλίου κ. Σταυρούλα Μπραίμη – Μπότση. ΑΝ και η ίδια προς το παρόν δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη σχετική ανακοίνωση που να το επιβεβαιώνει, σύμφωνα με τις δικές μας απολύτως και κυριολεκτούμε, αξιόπιστες «πηγές» και πληροφορίες μας, δεν θα είναι εκ νέου υποψήφια για τον Δήμο στις προσεχείς εκλογές.

Η απόφαση της αυτή, είναι προφανές πως δημιουργεί νέα δεδομένα σε άλλους ενδιαφερόμενους να είναι υποψήφιοι ή σε ανακοινώσαντες ήδη την υποψηφιότητα τους.

ΔΕΔΟΜΕΝΑ και συνθήκες-προοπτικές, για άλλους μεν θετικές, άλλους αρνητικές αναλόγως για ποιά υποψηφιότητα μιλάμε.

ΣΕ κάθε περίπτωση, το προεκλογικό σκηνικό στο Δήμο Σουλίου, δεν θα είναι το ίδιο με απούσα από τις εκλογές την έως σήμερα για δύο (2) θητείες Δήμαρχο.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ λοιπόν της οριστικοποίησης των υποψηφιοτήτων, γιατί δεν είμαστε και τόσο σίγουροι ότι όλοι όσοι δηλώνουν υποψήφιοι, θα είναι… τελικά, για την αντικειμενικότερη αποτίμηση των πραγμάτων και την εξαγωγή συμπερασμάτων για το εκλογικό αποτέλεσμα, δια της μεθόδου των… προβλέψεων.

ΟΣΟΝ αφορά τα επόμενα πολιτικά «ΒΗΜΑΤΑ» της σημερινής Δημάρχου, αυτό που κατ’ αρχάς θεωρούμε δεδομένο είναι ότι δεν πρόκειται να ΙΔΙΩΤΕΥΣΕΙ και θα συνεχίσει την ενασχόληση της με τα κοινά.

ΤΟ ερώτημα προς το παρόν, είναι από ποίο… «ΜΕΤΕΡΙΖΙ» θα το κάνει.

ΒΑΣΙΚΑ δύο (2) επιλογές έχει πλέον. ΕΙΤΕ να είναι υποψήφια Βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ βεβαίως ως... ακραιφνής σοσιαλίστρια κατά δήλωση της πάντα ή υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος.

 

ΣΤΗ δεύτερη πιθανή περίπτωση, δεν είναι απαραίτητο, άλλωστε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές «χωρούν» όλοι ανεξαρτήτως κομματικών καταβολών και σε συνδυασμούς – παρατάξεις που δεν είναι απαραίτητο όπως εν προκειμένω με την νυν Δήμαρχο Σουλίου, αυτές να είναι… σοσιαλιστικές. ΜΠΟΡΕΙ και αυτό εμείς πιθανολογούμε ότι θα συμβεί, να είναι… πολυσυλλεκτικές έστω και αν ο επικεφαλής (ΛΕΓΕ ΜΕ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ) προέρχεται από την ΔΕΞΙΑ! ΕΝ αναμονή και… θα δείξει!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια