Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ.

H 3η Δεκεμβρίου ως «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία», αποτελεί μια ευκαιρία υπενθύμισης σε όλους, πως δίπλα μας ζουν άνθρωποι, οι οποίοι με δύναμη ψυχής διανύουν έναν δύσκολο δρόμο με μια πορεία ζωής, στην οποία επιβάλλεται να μην βρίσκονται μόνοι. Η στήριξη των ατόμων με αναπηρία είναι ανθρώπινη υποχρέωσή μας όχι μόνο για να διευκολύνουμε την καθημερινή τους ζωή, αλλά και να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό περιβάλλον ασφάλειας και ίσων ευκαιριών.

Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, ο Δήμος Ηγουμενίτσας είχε μία εποικοδομητική συνάντηση με τους μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας και τους μαθητές της Δ’ και ΣΤ’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηγουμενίτσας, όπου ανταλλάχθηκαν απόψεις, ώστε οι μαθητές του Ειδικού Σχολείου να έχουν, ανεμπόδιστη πρόσβαση στο ύψιστο κοινωνικό αγαθό της ισότιμης ποιοτικής εκπαίδευσης, όπως τους αξίζει και όπως το δικαιούνται!

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια