ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ .

Συνεχίζοντας την προσφορά της προς το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Ηγουμενίτσας, η Ελβετική οργάνωση GriechenlandhilfeSchweiz προχώρησε σε νέα δωρεά φαρμάκων καιπαραφαρμακευτικού υλικού.

Το υλικό έχει ήδη παραδοθεί από τους κ. Χρήστο Μόσχο, ΚοινωνικόΛειτουργό και τον κ. Χρήστο Τουζλίδη,Φαρμακοποιότην Τρίτη 20 Νοεμβρίου στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Πάκο και τους συνεργάτες της Δομής.

Η συγκεκριμένη οργάνωση ιδρύθηκε το 2012 με σκοπό την παροχή «Βοήθειας στην Ελλάδα» και προμηθεύει με ιατροφαρμακευτικό υλικό Ελληνικά Νοσοκομεία Κοινωνικά Ιατρεία και Κοινωνικά Φαρμακεία.

Με αφορμή τη δωρεά αυτή ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. ΔημήτριοςΠάκος δήλωσε :

 

Επιθυμώ να ευχαριστήσω δημόσια την GriechenlandhilfeSchweizκαι ιδιαίτερα τους συνδέσμους κ. Μόσχο και Τουζλίδηγια τη νέα γενναιόδωρη προσφορά σε φάρμακα. Θέλω να γνωρίζουν πως με την πράξη τους αυτή χάρισαν χαμόγελο και αισιοδοξία σε δεκάδες συμπολίτες μας. Ελπίζω το συγκινητικό αυτό παράδειγμα να το ακολουθήσουν και άλλοι φορείς και ιδιώτες.

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια