Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ;

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΠΡΟΜΟΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ;.

ΕΙΝΑΙ αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη – συμπολίτη, να επιλέγει αυτός σε ποιό κόμμα θα ανήκει, θα ψηφίζει αλλά και θα συμμετέχει ενδεχομένως ως κομματικό στέλεχος αυτού, σε συλλογικά κομματικά όργανα, σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο. ΟΠΩΣ βεβαίως είναι επίσης αναφαίρετο δικαίωμα του, να επιλέγει για τις επικείμενες ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ποιόν θα στηρίξει ως ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΌΤΑΝ όμως ο πολίτης – συμπολίτης αυτός, επιλέγεται από τον πρώτο τη τάξει Δήμαρχο του Νομού, δηλαδή αυτόν του Δήμου Ηγουμενίτσας, με κριτήρια υποθέτουμε που ο ίδιος ο Δήμαρχος θέτει αφού αυτός έχει το δικαίωμα της επιλογής και αυτού τη θητεία ακολουθεί παχυλά αμειβόμενος ως ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ του Δήμου, τότε για λόγους δεοντολογίας, πολιτικού τακτ και κυρίως για να μη εκθέτει τον ευεργέτη του Δήμαρχο που τον επέλεξε, οφείλει να τηρεί στοιχειωδώς ορισμένα πολιτικά προσχήματα.

ΚΑΙ αν δεν τα τηρεί αυτός, οφείλει ο προστάτης του Δήμαρχος, γιατί αυτός εκτίθεται πολιτικά, να τον υποχρεώνει να τα τηρεί. ΔΕΝ μπορεί ο Δήμαρχος του Δήμου Ηγουμενίτσας, προερχόμενος πολιτικά από τη Ν.Δ. να απαιτεί να έχει από αυτήν και καλώς απαιτεί, την στήριξη της στις προσεχείς εκλογές και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου επιλεγείς από αυτόν, να υποδέχεται και να περιφέρει σε δρόμους και ΚΑΦΕ της πόλης ως μέλος της Ν.Ε. του τοπικού ΚΙΝ.ΑΛ, του ΠΑΣΟΚ ουσιαστικά, τον χρισθέντα από αυτό, υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου!

ΔΗΛΑΔΗ έναν εκ των αντιπάλων, του με χρίσμα από τη Ν.Δ. νυν και υποψήφιου Περιφερειάρχη, ΑΛΕΚΟΥ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ.

Η στάση και συμπεριφορά αυτή του κ. Γενικού Γραμματέα του Δήμου αν δεν επικροτείται και… «ευλογείται» από τον νυν και εκ νέου ΔΕΞΙΟ υποψήφιο Δήμαρχο Ηγουμενίτσας, τότε αυτός την ανέχεται.

ΟΙ συμπολίτες όμως, κυρίως οι ανήκοντες στη Ν.Δ. που θέλει να τον στηρίξουν ως Δήμαρχο και θα το κάνουν υποθέτουμε, οι οποίοι όμως συγχρόνως στηρίζουν φανατικά ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ, αγριεύουν, οργίζονται και σε κάθε περίπτωση προκαλούνται από τέτοιου είδους συμπεριφορές νοοτροπίες και πολιτικές πρακτικές, από  στελέχη της Δημοτικής Αρχής εν γνώσει τουλάχιστον αυτών, του Δημάρχου…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια