Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 13ου-14ου ΜΙΣΘΟΥ

Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ" ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 13ου-14ου ΜΙΣΘΟΥ.

 

    Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, γνωρίζοντας ότι αρκετοί συνάδελφοι έχουν μείνει εκτός της λίστας των υπαλλήλων που δικαιώθηκαν στην προσφυγή που υπεβλήθη για τη διεκδίκηση του 13ου και 14ου μισθού, ήρθε σε επαφή με Δικηγορικά Γραφεία, με σκοπό τη συμφωνία για την κατάθεση Νέας Πρόσθετης Προσφυγής που θα καλύπτει τους υπαλλήλους που θα εκφράσουν αντίστοιχο αίτημα.

    Σας ενημερώνουμε ότι αρκετοί Συνάδελφοι ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ έχουν ήδη κερδίσει αντίστοιχο δικαστικό αγώνα και περιμένουν τις ενέργειες για την αποπληρωμή τους.

    Οποιοσδήποτε συνάδελφος (μόνιμος, ΙΔΑΧ ή ΙΔΟΧ εργαζόμενος στους τρεις δήμους του Ν. Θεσπρωτίας)  επιθυμεί περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος και πιθανή οργάνωση στην κατάθεση Νέας Πρόσθετης Προσφυγής για τη διεκδίκηση του 13ου και 14ου μισθού, παρακαλείται να έρθει σε επαφή με την κα Σουζάνα Καπνίση, εκπρόσωπο της Παράταξης, στα τηλέφωνα: 2665361220 ή 6944156525.

    Είμαστε στη διάθεσή σας για την παροχή κατευθύνσεων και βοήθειας

 

    Ηγουμενίτσα 10 Σεπτεμβρίου 2018

 

 

Η Συντονιστική Επιτροπή  της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

                                         ΟΤΑ Ν.ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια