Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΟ ΚΑΤΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΡΙΟ ΚΑΤΣΗ ΜΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Δημοτικής Αρχής, αρμόδιων υπηρεσιακών στελεχών του Υπουργείου Εσωτερικών και την αμέριστη συμπαράσταση του βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μάριου Κάτση, εγκρίθηκε, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Π. Σκουρλέτη, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων η χρηματοδότηση του Δήμου Φιλιατών με το ποσό των εκατών εβδομήντα χιλιάδων ευρώ ( 170.000,00 ) σε βάρος των πιστώσεων του έργου: 2001ΣΕ05500002 που αφορούν την << Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας >>. Η απόφαση έγκρισης εκδόθηκε ως απάντηση στο υπ΄ αριθμ. 5302 έγγραφο του Δήμου Φιλιατών που υποβλήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 22 – 06 2017.

 

Με αυτό το ποσό η Δημοτική αρχή σκοπεύει να επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα ύδρευσης των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου. Για το σκοπό αυτό η ΔΑ θα προβεί στον εκσυγχρονισμό των πεπαλαιωμένων αντλιοστασίων που υπάρχουν στην Δήμο μας και στην αντικατάσταση δικτύων ύδρευσης που θα μειώσουν σημαντικά το κόστος συντήρησης τους.

 

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί θερμά, όλους όσους, συνετέλεσαν στην έγκριση του εν λόγω ποσού και συνεχίζει σταθερά να διεκδικεί ανάλογες πιστώσεις που στοχεύουν στην επίλυση των πολλών χρονιζόντων προβλημάτων που ακόμη υπάρχουν στον τόπο μας.

 

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια