ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ... ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟ - ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΑΠΟ ΤΟ “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ” ΟΜΩΣ...

ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ... ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ! ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟ - ΜΕΓΑΛΕΙΟ! ΑΠΟ ΤΟ “ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ” ΟΜΩΣ....

«ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ»! ΜΕ αυτόν τον τίτλο παρουσίασαν τα περισσότερα αν όχι όλα τοπικά μέσα ενημέρωσης έντυπα και ηλεκτρονικά, το πράγματι, ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΝ ΒΡΑΒΕΙΟ στο Δήμο Ηγουμενίτσας. ΤΟ οποίο έρχεται να προστεθεί σε άλλα απονεμηθέντα σε αυτόν από διάφορους φορείς, οργανώσεις κ.λ.π. με έδρα όμως πάντα… εκτός Δήμου.

ΤΟ σημερινό π.χ. περί ου ο λόγος, ΑΠΕΝΕΜΗΘΗ σε Ειδική Τελετή στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ. ΜΑΛΙΣΤΑ δε όλη η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας! ΠΑΡΟΥΣΙΑ Υπουργών, Δημάρχων και εκπροσώπων φορέων και των γνωστών - αγνώστων «παρατρεχάμενων» και αυτή τη φορά, ο ΔΗΜΟΣ Ηγουμενίτσας τιμήθηκε για την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του στην «ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ». ΓΙΑ ποια συμμετοχή; ΠΟΥ να ξέρουμε εμείς; ΡΩΤΗΣΤΕ τους ΕΙΔΙΚΟΥΣ παρά τω Δημάρχω να σας ενημερώσουν. ΕΚΕΙΝΟ το οποίο εμείς διαπιστώσαμε καταγράφοντας και «μεταφέρουμε» στο χαρτί απόψεις συνδημοτών, είναι πως εκτός της μεγάλης… παρέας του Δήμου, που εξέδραμε εις το ΚΛΕΙΝΟΝ των Αθηνών ΑΣΤΥ που φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν χαιρετούρες, ψεύτο χαμόγελα και τα λοιπά υποκριτικά της πολιτικής… «επιστήμης», ΚΑΝΕΙΣ και κυριολεκτούμε από τους Δημότες δεν κατάλαβε τίποτε, δεν πήρε χαμπάρι και από αυτή την εκτός των τειχών (του Δήμου) βράβευση του, όπως και για τις προηγούμενες.

ΠΑΙΡΝΟΥΝ όμως  ΧΑΜΠΑΡΙ… καθημερινά από την καθημερινότητά τους οι δημότες.

ΚΑΙ εξάγουν καθημερινά και περισσότερα συμπεράσματα, για την επάρκεια η μη της Δημοτικής Αρχής. ΚΑΙ περισσότερα από εμάς γι’ αυτήν, προσεχώς. ΠΡΟΣ το παρόν, ας περιοριστούμε συμμετέχοντες στον ενθουσιασμό της Δημοτικής Αρχής για όλα αυτά τα βραβεία που της απονέμονται αφού όπως δήλωσε και ο Δήμαρχος ΛΩΛΟΣ παραλαμβάνοντας το: «ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ»! ΕΜΕΙΣ γιατί να χαλάσουμε καρδιές; «ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ» (ΠΙΡΑΝΤΕΛΟ)…

 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ όμως που τελικά θα… χωρέσουν όλα αυτά. ΣΕ ποιό χώρο του Δημαρχείου θα τα αναρτήσουν. ΘΑ… ευρεθεί άραγε; TO ευχόμαστε…

Εφημερίδα Θεσπρωτών Διαβουλευση.
Σχολιάζοντας την Θεσπρώτία και την επικαιρότητα της.
Ολα τα νεα και οι ειδήσεις απο Ηγουμενιτσα, Φιλιάτι, Θεσπρωτία και όλη την Ήπειρο. Οτι συμβάινει στην Θεσπρωτία ανεβαίνει πρωτα εδώ.

Σχόλια